Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Trälim

Filtrera

35kr
285kr

aba skol

(1)

berg & berg

(1)

bostik

(4)

creativ company

(2)

gorilla

(2)

Endast snabbleverans

(10)

Sortera

10 Produkter

Du har sett alla 10 produkter

Vanliga frågor om

Vad är trälim?
Hur väljer jag rätt trälim?
Hur använder jag trälim?

När ett föremål av trä går sönder kan man oftast enkelt reparera det med hjälp av ett bra lim. Det kan också komma till användning när man skall bygga ihop ett större föremål för att säkerställa att eventuella pluggar hålls på plats. Det är viktigt att använda ett lim som är speciellt framtaget för att användas på trä, eftersom det garanterar att resultatet kommer hålla längre. När du vill köpa trälim online kan du hitta ett gediget utbud med produkter från erkända tillverkare hos oss på bygghemma.se. Du kan enkelt hitta lim som passar både för mindre och större arbeten.

Hur du använder trälim

När du ska välja vilket trälim som passar bäst kan du börja med att utgå från vad det är limmet ska användas till. Ju mer omfattande arbetet är desto mer lim kommer du behöva. När du väl ska påbörja processen applicerar du ett lager lim på båda fästytorna. Du trycker därefter ihop dem mot varandra en stund så att limmet kan börja verka. Trälim verkar vanligtvis ganska långsamt och därför är det bra att fästa ytorna mot varandra med en skruvtving. När du använder en sådan behöver du själv inte hålla ytorna mot varandra. Efter du limmat klart kan du torka bort överflödigt lim före det hinner torka, så att skarven ser snygg ut.

Köp kvalitativt trälim hos Bygghemma

Bygghemma.se är ett paradis för alla människor som vill utföra arbeten själva istället för att anlita någon utomstående. Vi har många års erfarenhet av att förse hemmabyggaren med kvalitativa produkter. När du behöver hitta ett bra trälim kan du alltid kika in hos oss för att välja mellan de produkter vi kan erbjuda. I vårt sortiment hittar du olika typer av trälim, så du kan hitta det som passar just dina behov.