Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Färgborttagningsmedel

  När du ska måla om en möbel, en vägg eller något annat föremål kan det vara nödvändigt att ta bort den gamla färgen innan du stryker på den nya. När du gör det säkerställer du att den nya färgen fäster utan problem och att den inte kommer börja flagna i förtid. Att skrapa bort färg för hand är ett omständigt och tidskrävande projekt, och därför är det lönt att köpa färgborttagningsmedel för att du inte ska behöva lägga ner onödig ansträngning på arbetet. Hos oss på bygghemma.se hittar du färgborttagningsmedel som effektivt hjälper dig får bort gamla lager av målarfärg.

  Läs mer...
  Visar 1 av 1 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  biokleen_logo.jpg
  fr.289 kr
  310 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Hur man använder färgborttagningsmedel

  När du ska använda färgborttagningsmedel börjar du med att välja rätt produkt. Ju större yta som skall behandlas, desto större mängd medel behöver du. Du ska också se till att du väljer ett medel som passar för det material ytan är tillverkad av. Det finns medel som är i sprayform som man enkelt kan spraya på ytan, något som är fördelaktigt speciellt om det är ett stort område man ska arbeta med. På mindre områden kan man enkelt applicera medlet med hjälp av en pensel eller roller. Medlet kommer lösa upp de gamla lagren av färg så de blir enkla att skrapa bort. Före du målar om ytan ska du se till att få bort alla gamla målrester och eventuellt spill av borttagningsmedlet.

  Hemmafixarens allra bästa butik

  Brukar du arbeta hemma med större eller mindre projekt vet du att det oftast behövs många olika verktyg. När du vänder dig till oss på bygghemma.se kan du vara säker på att du hittar allt du behöver på samma plats. De produkter vi erbjuder håller en hög kvalitet och kommer från några av de allra mest omtyckta tillverkarna. Hos oss hittar du enkelt färgborttagningsmedel online som gör att jobbet går som en dans.