Thinner & förtunning

Filtrera

237 kr

1 309 kr

237
237
1309
1309

bostik

(1)

powercoat

(3)

rust-oleum

(3)

Endast snabbleverans

(7)

Sortera

7 Produkter

Du har sett alla 7 produkter

Thinner är en produkt som har många möjliga användningsområden. Behöver du rengöra penslar eller limytor kan medlet hjälpa dig utföra jobbet och om du ska göra förstrykningscementer är thinner tacksamt. Medlet går också att använda för att späda ut oljor och målarfärger som blivit tjocka för att de stått oanvända för länge. Oavsett vilken typ av arbete du ska göra som kräver att du använder ett lösningsmedel kan du med fördel välja att använda thinner och vara säker på att du uppnår ett bra resultat. Hos oss på bygghemma.se kan du hitta thinner online som du enkelt beställer hem direkt på nätet.

Hur du använder thinner

När du ska använda thinner är det viktigt att du använder rätt skyddsutrustning. Thinner är nämligen ett väldigt starkt medel och på grund av det kan eventuella ångor orsaka illamående och huvudvärk. Därför ska du alltid vara noga med att använda ett munskydd när du arbetar med thinner, speciellt om utrymmet inte har en välfungerande ventilation. Thinner kan också vara irriterande på huden så du gör klokt i att se till att du använder handskar och heltäckande klädesplagg. Du applicerar ett tunt lager med medlet på det område som ska behandlas, låter det verka en stund och torkar sedan bort medlet. Ibland kan det behövas flera behandlingar före man uppnår det önskade resultatet.

Köp thinner på nätet

Hos oss på bygghemma.se kan du enkelt hitta och köpa thinner på nätet när du är i behov av medlet. Tack vare våra många år inom byggvaruhandeln har vi lyckats fylla vår butik med kvalitativa produkter från några av de allra mest erkända tillverkarna. Det gör att du kan vara säker på att den thinner du köper hos oss håller en hög kvalitet.