Filtrera

39,50 kr

3 589 kr

39
39.5
3589
3589

Visa endast kampanjartiklar

(9)

ardex

(2)

bostik

(11)

finja betong ab

(8)

hagmans

(1)

konradssons

(9)

nordsjö

(2)

osmo

(3)

pci

(4)

rust-oleum

(1)

t-emballage

(1)

torrbruksprodukter

(1)

weber saint gobain

(2)

Endast snabbleverans

(43)

Sortera

45 Produkter

Lätt Handspackel Bostik LH

Lätt Handspackel Bostik LH

fr. 135 kr 199:-

32%

Våtrumsspackel Bostik LV

Våtrumsspackel Bostik LV

fr. 142 kr 212:-

33%

Planmix S12 Rapid Konradssons

Planmix S12 Rapid Konradssons

fr. 169 kr 188:-

10%

tom 31/7

Planmix S8 Konradssons

Planmix S8 Konradssons

fr. 128 kr 142:-

10%

tom 31/7

Du har sett 36 av 45 produkter
1 av 2

Spackel behövs vid många olika typer av renoveringsprojekt, reparationer och nybyggen. Lite förenklat kan man säga att spackel hjälper dig att fixa ett helt jämnt underlag och det är ofta av avgörande betydelse för slutresultatet. Inte minst om du är i färd med att måla om väggarna i ett rum. Exakt vad spackel består av och hur grovkornig den är beror på vad det är för yta som ska spacklas. Det finns alltså spackel avsett för flera olika ändamål. Köper du spackel online här hos oss på Bygghemma kan du räkna med riktigt bra och lättanvända produkter till väldigt konkurrenskraftigt pris.

Spackla med rätt teknik

För att kunna spackla på ett effektivt sätt behöver man använda en eller flera spackelspadar som i fråga om storlek är anpassade för uppgiften. Ska du bara spackla igen några mindre håligheter är det väldigt snabbt gjort men tänk på att spacklet sjunker in lite när det torkat och för bästa resultat kan man behöva spackla samma hålighet eller skada två eller tre gånger. Ska man spackla en större yta bredspacklar man i regel. Det är en särskild teknik som innebär att man påför spackel på en bred spackelspade med hjälp av en mindre. När spacklet är torrt slipar man noga. Golvspackel & flytspackel är särskilda produkter som man bland annat använder för att göra ett golv plant inför plattsättning. Betongspackel är en vanligt förekommande produkt och träspackel ska du använda när du vill ha ett träliknande slutresultat.

Spackel bör man ha hemma

Spackel håller sig ganska länge och du ska inte behöva köpa spackel varje gång du genomför ett nytt projekt. Då är det bättre att alltid ha lite hemma. Spackel kan också vara ganska otympligt och det innebär att det är en mycket bra produkt att köpa online. Är du osäker på vad för slags spackel du behöver? Läs våra produktbeskrivningar eller kontakta kundtjänst.