Golvspackel & flytspackel

Filtrera

128 kr

3 589 kr

128
128
3589
3589

Visa endast kampanjartiklar

(3)

ardex

(2)

bostik

(3)

finja betong ab

(8)

hagmans

(1)

konradssons

(9)

mapei

(8)

ox tools

(1)

pci

(4)

rust-oleum

(1)

t-emballage

(1)

torrbruksprodukter

(1)

weber saint gobain

(2)

Endast snabbleverans

(39)

Sortera

41 Produkter

Handspackel Finja Fin DR 15 kg

Handspackel Finja Fin DR 15 kg

384 kr 468:-

18%

5h kvar!

Avjämning Allround Finja 20 kg

Avjämning Allround Finja 20 kg

307 kr 411:-

25%

Just nu!

Primer Mapei Eco

Primer Mapei Eco

fr. 242 kr 255:-
Du har sett 36 av 41 produkter
1 av 2

Flytspackel används för golvavjämning och är bra att använda innan du lägger golv för att få en slät yta. Hos Bygghemma.se hittar du många varianter av flytspackel online avsedda för olika ändamål. När du ska flytspackla golv är det viktigt att veta vilket material ytan du ska spackla är gjord av, detta för att du ska kunna välja rätt spackel. Vi har spackel avsett för flera olika ytor. Hos oss hittar du bland annat spackel som passar för golv av betong, keramik, sten och golvgips. Våra produkter är alltid prisvärda och av god kvalitet, dessutom sparar du en hel del tid genom att beställa online.

Att tänka på när du ska flytspackla golv

Det finns några saker som är viktiga att tänka på innan du sätter igång och spacklar. Du bör se till att ytan du ska spackla är helt fri från smuts. Ytan bör också vara helt hård och fast, det är aldrig en god idé att försöka spackla ett uppluckrat betonggolv. Det är också bra att använda sig av en primer innan du applicerar ditt flytspackel. Primern måste vara helt torr innan du lägger på spackel. Tänk också på att du måste ha en viss värme i lokalen innan du spacklar. Minst +10 grader är ett bra riktmärke. Underarbete är a och o för att få ett lyckat och hållbart resultat, slarva därför inte med det. Den spacklade ytan är inte tänkt att användas som slityta utan måste täckas med någon annan typ av golv.

Prisvärt och bra flytspackel

Innan du lägger golv är det en fördel att använda ett flytspackel om ytan är ojämn. Det ger de bästa förutsättningarna för att det slutgiltiga resultatet ska bli snyggt och hållbart. Hos Bygghemma.se hittar du billigt flytspackel av god kvalitet för flera olika underlag. Att handla byggmaterial på nätet är både bekvämt och billigt, gör därför ett besök hos oss när du behöver sådana varor.