Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Plattsättning & underhåll

  Plattsättning innebär allt från att kakla om badrummet, till att lägga klinkers i hallen eller dekorera snyggt i köket. Det blir enkelt med vårt breda sortiment av tillbehör. Till exempel har vi flera olika modeller av kakelskärare, allt för att du ska hitta den som passar dig och din plånbok.

   Läs våra reportage

   (Se alla reportage)

   Rätta dörrar lyfter ditt hem

   Under vinterhalvåret när minusgraderna är ständiga och snön ligger tät på marken kan det vara skönt att ha en anledning att stanna inomhus. Med andra ord är det ett ypperligt tillfälle för dig att förnya din bostad genom nya innerdörrar. Rätt dörrar kan höja känslan i hela huset.

   Läs hela reportaget

   Ställ inte till med vattenskador

   Har du hört talas om någon som fått taket i ­huvudet? Troligen inte. Däremot känner alla några som har drabbats av en vattenskada. Men skadorna går att undvika.

   Läs hela reportaget

   Få stöd och inspiration från våra guider

   (Se alla guider)

   Gör det själv

   Bygga staket – så här gör du

   Läs guiden

   Gör det själv

   Putsa fönster - Så får du dem riktigt rena

   Läs guiden

   Gör det själv

   Olja altanen – här är allt du behöver tänka på

   Läs guiden

   Vanliga frågor

   Nya fönster – en lönsam investering

   Läs guiden

   Plattsättning & underhåll

   Att plattsättning görs rätt är essentiellt för att bygga ett badrum eller ett kök som kommer hålla i många år. Det är viktigt att se till att det blir fuktsäkert till varje pris. Som tur är har vi på bygghemma.se bra produkter till bra priser. Se till att ditt kök eller badrum håller måttet!

   Plattsätt som ett proffs

   Det finns få saker inom renovering som gör folk så nervösa som just plattsättning. Men vi på bygghemma.se säger kör på! Vi har allt du behöver för att känna dig trygg i ditt arbete vare sig du ska renovera badrummet eller lägga klinkersgolv i hallen. Vi har fog, kakelfix och mycket annat. Vilka tillbehör behöver du?