Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Fix & fog

Filtrera

25kr
5475kr

Visa utvalda artiklar

(10)

beeck

(3)

bostik

(22)

epscement

(1)

hagmans

(1)

konradssons

(28)

lip

(21)

mapei

(19)

ox tools

(8)

pattex

(2)

pci

(27)

plastic padding

(1)

rapid

(1)

relekta 101

(1)

rust-oleum

(1)

tecca

(6)

tenfors

(2)

Endast snabbleverans

(130)

Sortera

144 Produkter

Fogpenna Pattex 7 ml

Fogpenna Pattex 7 ml

fr. 128 kr

Se priset!

Primer Mapei Eco

Primer Mapei Eco

fr. 159 kr

Se priset!

Primer Mapei Ångspärr VT Plus 6 kg

Primer Mapei Ångspärr VT Plus 6 kg

1 355 kr1 595:-

Spara 240 kr

Kampanj

Du har sett 36 av 144 produkter
1 av 4

Vanliga frågor om

Vad använder jag fix & fog till?
Vad är skillnaden mellan fix och fog?
Hur lång tid tar det att kakla ett kök?

Fix är en behändig produktkategori som har många möjliga användningsområden. Fix kan användas för att täta hål på väggar som uppkommit efter skruvar och tavlor, eller användas mellan kakelplattor i badrummet. En fog kan man göra tät med hjälp av fix, oavsett i vilket rum den finns. Hos oss på bygghemma.se hittar du ett stort urval av fix som lämpar sig för olika arbeten. Oavsett om du skall täta fogarna i ett våtutrymme eller vill spackla väggen innan du målar hittar du den typ av fix som lämpar sig bäst för ändamålet direkt på nätet. Hos oss finns produkter som lämpar sig både för väggar, tak och golv.

Hur du väljer rätt fix

När du ska välja fix är det viktigt att fundera över vad dess huvudsakliga funktion är. Ska du använda produkten i ett våtutrymme behöver den stå emot väta så du inte drabbas av fuktskador. Då ska du välja ett fix som är speciellt framtagen för våtutrymmen. Det finns speciell kakelfix man kan använda för att reparera skador på material av sten, och det finns även produkter som både tätar och fungerar som lim samtidigt. Låt alltid användningsområdet styra vilken produkt du väljer. När du hittat rätt produkt använder du den enligt dess instruktioner. En del fix ska du blanda själv, medan andra kommer färdigt blandade. Var noga med att låta fixet torka tillräckligt länge innan du utför eventuella andra förändringar.

Fix & fog av hög kvalitet

Att arbeta hemma ska vara enkelt. Det har vi på Bygghemma tagit vara på. I vårt stora sortiment kan du alltid hitta de produkter du behöver, oavsett vilken typ av arbete du ska göra. Hos oss hittar du enkelt fix & fog online som du beställer direkt på nätet. Alla produkter i kategorin håller en hög kvalitet så du kan vara säker på att resultatet blir perfekt.