Filtrera

43 kr

3 440 kr

43
43
3440
3440

Visa endast kampanjartiklar

(30)

ardex

(18)

artstone

(1)

bostik

(31)

finja betong ab

(11)

golvabia

(1)

konradssons

(25)

mapei

(6)

pci

(18)

t-emballage

(1)

torrbruksprodukter

(1)

Endast snabbleverans

(104)

Sortera

113 Produkter

Tätningsmassa-A 2K Konradssons

Tätningsmassa-A 2K Konradssons

fr. 506 kr 562:-

10%

tom 31/7

Tätmembran Finja

Tätmembran Finja

fr. 628 kr 840:-
Tätduk Finja

Tätduk Finja

fr.1 047 kr1 403:-
Primer Finja

Primer Finja

fr. 194 kr 232:-
Tätskikt Finja

Tätskikt Finja

fr. 310 kr 423:-
Våtrumssilikon Finja
Antracit
Ljusgrå
Vit

Våtrumssilikon Finja

fr. 109 kr 132:-
Du har sett 36 av 113 produkter
1 av 4

När man ska bygga badrum kanske det är lättast och roligast att fokusera på det som syns för blotta ögat såsom kakel, golv, eller tapeter. Det är dock viktigt att inte glömma att investera i ett bra tätskikt. Om man inte gör det riskerar man kostsamma vattenskador och mögel och då spelar det dessvärre ingen roll hur mycket pengar man investerat i sitt kakel eller i sin våtrumstapet eftersom den sannolikt måste rivas ned. Hos Bygghemma hittar du kvalitativt och billigt tätskikt till badrum. Vi har allt från tätduk till silikonfogmassa och tätmembran samt allt annat du kan tänkas behöva för att få en riktigt bra grund som inte låter fukt tränga igenom i ditt badrum.

Säkra ditt badrum med ett bra tätskikt

Ett tätskikt är ett material som fukt inte kan tränga igenom. Det gör med andra ord att fukten stängs antingen ute eller inne beroende på vad syftet är. Om du ska täta en vägg kan du med fördel använda en tätduk tillsammans med ett tätmembran. Runt golvbrunnar och rör finns det speciell rörmanchett och brunnsmanchett att använda. Det finns även flytande fuktspärr som man använder tillsammans med tätduk av något slag. När man borrar i tätskiktet för att till exempel sätta upp en hylla måste man täta hålen efter konstens alla regler. Till detta kan man använda silikonfogmassa. Eftersom det finns många regler för hur man sätter upp ett tätskikt kan det vara bra att kontakta en fackman om man känner sig osäker.

Billigt och bra tätskikt

Hos Bygghemma kan du köpa tätskikt till badrum online. Våra varor är av hög kvalitet och har ett riktigt bra pris. Vi har det mesta som du behöver för att hålla ditt badrum fritt från vattenskador och mögel. Kom ihåg att ett tätskikt är grunden till ett riktigt bra badrum. Hos oss hittar du allt från fuktspärr till tätduk och silikonfogmassa. Fråga gärna vår kundtjänst om det är något du undrar över.