Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Fläktar

  Pris
  219,12 kr
  219,12 kr
  1 403,60 kr
  1 403,60 kr
  Varumärke
  Färg
  Material
  Leveranstid
  Bredd (mm)
  137
  137
  400
  400
  Typ

  Golvfläkt

  Under de varmare årstiderna lider både människor och djur av den plötsliga värmen. Med en billig golvfläkt nära till hands kan du snabbt kyla ned det rum du befinner dig i och skapa ett behagligare inomhusklimat för både dig och dina djur. Hos oss på bygghemma.se hittar du enkelt den produkt du söker efter och ganska snart kan du återigen njuta av det varma klimatet. I denna kategori hittar du traditionella modeller såväl som fläktar designade för att smälta in i den moderna inredningen. Dessa blir ett självklart blickfång i varje rum och placeras med fördel så synligt som möjligt.

  Läs mer...
  Visar 7 av 7 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Levereras inom 4-7 vardagar
  Gå till produkt
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Levereras inom 4-7 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Varav 2 färger:
  Vit
  Svart
  Gå till produkt
  Tillfälligt slut: 2020-03-20
  Gå till produkt
  Tillfälligt slut: 2020-03-20
  Gå till produkt
  Tillfälligt slut: 2020-03-20
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  En golvfläkt för alla dina behov

  Hos oss finns det ett flertal olika golvfläktar att välja mellan, både avancerade och enklare modeller. Är det bara möjligheten att kyla ned ett rum du söker efter kan det räcka med en enklare modell. Dessa finns i både traditionellt och designat utförande och kyler i tre olika hastigheter. Fläktarna går dessutom att vinkla i olika riktningar för maximal effekt. Hos oss finner du även fläktar som kan användas för såväl luftkylning som luftrening och luftfuktare. Dessa levereras med en fjärrkontroll och har en inbyggd timer för att förenkla din vardag ytterligare. Alla modeller är utrustade med överhettningsskydd så att du skall kunna lämna fläkten oövervakad såväl dagtid som nattetid.

  Bra produkter till låga priser

  En bra golvfläkt kan omvandla en olidligt varm sommardag till en bekväm och uppfriskande sådan. De extra funktionerna, såsom luftrening och luftfuktning, kan dessutom förbättra ditt inomhusklimat ytterligare och gör fläkten användbar året om. Hos oss på bygghemma.se hittar du utan problem de produkter du behöver, alla av högsta kvalitet, levererade av välkända varumärken. Har du några frågor inför ditt köp hjälper vi dig mer än gärna.