Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Golvfläkt

Filtrera

235kr
2299kr

Visa enbart nyheter

(1)

Vit

(7)

Svart

(3)

Krom

(1)

55dBa
63dBa

Endast snabbleverans

(11)

black+decker

(1)

bravo

(1)

gelia

(1)

gnosjö klimatprodukter

(2)

meaco

(1)

north

(1)

smartmi

(1)

termo

(4)

tristar

(1)

Sortera

13 Produkter

Du har sett alla 13 produkter

Vanliga frågor om

Vilken golvfläkt kan jag köpa hos Bygghemma?
Vilka fördelar har en golvfläkt som renar och fuktar luften?
Behöver jag stänga av min golvfläkt på natten?
Hur mycket ström drar en golvfläkt?

Rätt golvfläkt för dig

Under de varmare årstiderna lider både människor och djur av den plötsliga värmen. Med en billig golvfläkt nära till hands kan du snabbt kyla ned det rum du befinner dig i och skapa ett behagligare inomhusklimat för både dig och dina djur. Hos oss på bygghemma.se hittar du enkelt den produkt du söker efter och ganska snart kan du återigen njuta av det varma klimatet. I denna kategori hittar du traditionella modeller såväl som fläktar designade för att smälta in i den moderna inredningen. Dessa blir ett självklart blickfång i varje rum och placeras med fördel så synligt som möjligt.

En golvfläkt för alla dina behov

Hos oss finns det ett flertal olika golvfläktar att välja mellan, både avancerade och enklare modeller. Är det bara möjligheten att kyla ned ett rum du söker efter kan det räcka med en enklare modell. Dessa finns i både traditionellt och designat utförande och kyler i tre olika hastigheter. Fläktarna går dessutom att vinkla i olika riktningar för maximal effekt. Hos oss finner du även fläktar som kan användas för såväl luftkylning som luftrening och luftfuktare. Dessa levereras med en fjärrkontroll och har en inbyggd timer för att förenkla din vardag ytterligare. Alla modeller är utrustade med överhettningsskydd så att du skall kunna lämna fläkten oövervakad såväl dagtid som nattetid.

Bra golvfläktar till låga priser

En bra golvfläkt kan omvandla en olidligt varm sommardag till en bekväm och uppfriskande sådan. De extra funktionerna, såsom luftrening och luftfuktning, kan dessutom förbättra ditt inomhusklimat ytterligare och gör fläkten användbar året om. Hos oss på bygghemma.se hittar du utan problem de produkter du behöver, alla av högsta kvalitet, levererade av välkända varumärken. Har du några frågor inför ditt köp hjälper vi dig mer än gärna.