Pelarfläkt | För en behaglig temperatur

Filtrera

439 kr

1 295 kr

439
439
1295
1295

Visa endast kampanjartiklar

(1)

Vit

(2)

Svart

(1)

termo

(3)

137 mm

300 mm

137
137
300
300

ABS-plast

(3)

Endast snabbleverans

(3)

Sortera

3 Produkter

Air Cooler Termo Bris

Air Cooler Termo Bris

1 276 kr1 595:-

20%

Just nu!

Du har sett alla 3 produkter

En pelarfläkt är ett billigt, bra och smidigt sätt att fixa svalka i små och stora rum. Den smarta designen gör att de tar upp minimalt med golvyta. De passar därför i de flesta typer av rum utan att ta upp onödigt utrymme. Med en kalluftsfläkt kan du enkelt se till att rummet håller en behaglig temperatur.

Vilka fördelar har en pelarfläkt?

En pelarfläkt sätter snurr på luften precis lika bra som en vanlig golvfläkt, eller en bordsfläkt. Men den kräver mindre utrymme. En pelarfläkt tar mest plats på höjden och man behöver inte ta så mycket hänsyn till att den ska ha plats att oscillera, det vill säga svänga från sida till sida. En pelarfläkt sköter sitt jobb utmärkt ändå.

Finns det pelarfläktar med olika funktioner?

Vi på Bygghemma har pelarfläktar online i flera olika modeller. Från enkla basmodeller med ett mindre antal inställningsmöjligheter till mer avancerade modeller med flera olika funktioner och finesser. Vissa av våra pelarfläktar har till exempel extra kylfunktion där en medföljande kylklamp ger dig lite extra svalka när det behövs. Några av fläktarna är utrustade med fjärrkontroll så att du enkelt och lugnt kan justera hastigheten från soffan.

Vilken pelarfläkt ska jag köpa?

Det beror på var du vill använda fläkten. Ett större rum kräver en större fläkt. Effekten varierar mellan de olika modellerna. På en mindre yta spelar inte effekten så stor roll, då får man snurr på luften ändå. Vilken fläkt du än väljer, så kommer den att ordna till ett behagligare inomhusklimat för dig och ditt hem.