Golvvärme Ebeco Cable Kit 400 med EB-Therm 400

Golvvärme Ebeco Cable Kit 400 med EB-Therm 400
Golvvärme Ebeco Cable Kit 400 med EB-Therm 400
20%
tom 31/7
Kampanj

När du gjort valen ovan kan du välja bland följande tillval

  • Kabelklämma

Rek. pris 2 894 kr
2 315 kr

Delbetala från  193 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Golvvärme Ebeco Cable Kit 400 är vårt nyaste och mest energismarta alternativ i Cable Kit-familjen. Det innehåller EB-Therm 400 som är en stilren och modern golvvärmetermostat med färgdisplay och individuellt justerbara energisparprogram. Passar utmärkt för dig med höga krav på energieffektivitet och som vill kunna anpassa uppvärmningen helt efter dina egna behov.
Värmekabeln är tunn och bygger endast 4 mm. Den är smidig och lättböjlig vilket förenklar installationen. Fixera kabeln med tejp eller limstavar, i Ebeco Cable Kit 400 ingår båda, välj det du föredrar eller använd en kombination.

För alla underlag
Golvvärmen kan installeras ovanpå befintliga golvkonstruktioner av betong, gips- eller spånskiva. Kabeln förläggs då i ett tunt spackelskikt. Det går också bra att förlägga den i träbjälklag. Cable Kit 400 kan installeras upp till 120 W/m² på brännbart material och 160 W/m² på betong. Därför passar det utmärkt även för användning i uterum, där du behöver en högre effekt än inomhus.

Styr golvvärmen enkelt och effektivt
Golvvärmen styrs effektivt med termostaten EB-Therm 400. Termostaten är enkel att både hantera och installera och är utvecklad med installatörens bästa i fokus. Med sitt låga inbyggnadsdjup, sin tydliga start-upguide menysystem underlättar den för både installatören och konsumenten.

Ebeco EB-Therm 400 har flertalet individuellt justerbara energisparprogram och gör det enkelt för dig som vill styra golvvärmen energieffektivt. Har rums- och golvgivare samt en inbyggd nedräkningsfunktion som visar när golvvärmen kan startas efter inspackling.

Termostaten levereras med en täckfront som passar till Schneider Exxact. I förpackningen finns även en täckfront som passar till ELKO Plus/RS.

Spara på energin
För ett riktigt energismart alternativ rekommenderar vi varmt att installera Cable Kit 400 tillsammans med isolerskivan Cable Board. Systemen är optimerade för att användas tillsammans och kan ge dig upp till 35 % besparing av energiförbrukningen, jämfört med ett helt oisolerat system.

I Cable Kit 400 ingår kabel på trumma, praktisk trumhållare, termostat EB-Therm 400, spiralslang, fixeringstejp och limstavar. Vid installation i större ytor finns Kompletteringskit Cable Kit att köpa till. För ett energismart alternativ finns isoleringsskivorna Cable Board att köpa till och installera med Cable Kit 400. Isoleringsskivorna kan ge dig en besparing på 35 % av energiförbrukningen jämfört med ett helt oisolerat system. Tänk på att endast auktoriserad elinstallatör får lägga och ansluta värmesystemet till elnät.

Effekt: 100 W vid CC 110 mm, 75 W vid CC 150 mm.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeEbeco
Art.Nr.8960979E
SerieCable Kit
TypGolvvärme
Spänning230 V
Diameter4 mm
TermostatJa
Tjocklek4 mm
Area1,35, 2,3, 4,9 m2
Längd13,5, 23, 49 m
Effekt150, 260, 540 W