Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Golvvärme | Sköna värmegolv

Filtrera

3kr
51080kr

Visa utvalda artiklar

(169)

Visa enbart nyheter

(1)

0.944
64

arredo

(4)

devi

(33)

ebeco

(24)

elko

(2)

flooré

(27)

forestia

(4)

frico

(1)

lk systems

(171)

pergo

(4)

raychem

(25)

roth

(41)

schneider electric

(1)

uponor

(117)

warmup

(13)

Endast snabbleverans

(341)

Sortera

467 Produkter

Termostat DEVI Touch

Termostat DEVI Touch

fr.1 048 kr

Se priset!

Termostat RAYCHEM NRG-DM

Termostat RAYCHEM NRG-DM

1 049 kr

Se priset!

Minishunt LK Systems M60n

Minishunt LK Systems M60n

5 145 kr

Se priset!

Prefabskåp LK Systems UNI

Prefabskåp LK Systems UNI

fr.4 394 kr

Se priset!

Webserver LK Systems

Webserver LK Systems

3 248 kr

Se priset!

Golvvärme Ebeco Cable Kit 200

Golvvärme Ebeco Cable Kit 200

fr.1 499 kr

Se priset!

Du har sett 36 av 467 produkter
1 av 13

Vanliga frågor om

I vilka rum passar det med golvvärme?
Vad ska jag tänka på innan jag lägger golvvärme?
Under vilka golv funkar golvvärme?
Hur kan jag använda golvvärme kostnadseffektivt?

Lyft ditt hem med golvvärmesystem

Golvvärme, alltså värmeslingor installerade under golvets ytskikt, är något som verkligen kan ge ett lyft i hemmet. Många satsar på detta i samband med att det är dags att byta ut gamla ytskikt. Golvvärmesystem fungerar under de flesta typer av golv.

Värmegolv som är behagliga att gå på

Många ryser bara inför tanken på att beträda kalla och hårda golv med bara fötter. Vissa material upplevs som kallare än andra men kan ändå leda värme på ett sätt som gör att det är mycket lämpligt att montera värmeslingor under golvet. Köp värmegolv om du vill ha härliga golv att gå barfota på, även mitt i vintern. Har du redan ett vattenburet värmesystem i fastigheten är det enkelt att komplettera med värmeslingor under ett eller flera golv. Värmen sprids jämnare i rummet än om du har vanliga element, en kakelugn eller en luftvärmepump. Tänk på att golvvärmen blir en del av helheten när vi talar om husets uppvärmning. System med värmeslingor under golvet har ofta hög verkningsgrad och en annan fördel är att rum med golvvärme upplevs som varmare än de är. Temperaturen i huset brukar kunna sänkas med två grader, vilket innebär en besparing.

System för golvvärme ska hålla länge

Det är faktiskt inte särskilt svårt att installera golvvärme. Även om vissa moment kan behöva utföras av en behörig installatör, elektriker eller rörmokare så klarar de flesta att utföra stora delar av arbetet helt på egen hand och det tar inte särskilt lång tid. Hör efter med oss på Bygghemma om du är osäker på vad du behöver för produkter för nå perfekt resultat hemma hos dig. Värmeslingor tar upp mindre plats än element i rummet men får en viss bygghöjd. Golvet kommer att höjas någon centimeter för att du ska få plats med allt. Ju tunnare golv du har, ju bättre effekt får du från ditt golvvärmesystem eftersom det krävs mindre energi för att värma golvet till önskad temperatur. Golvvärme är med andra ord något som ska ses i relation till vad du har för golv. Vi kan ge råd inför köpet.