Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Termostat Warmup Element Smart Wi-Fi

Termostat
Warmup Element Smart Wi-Fi

fr.1 895 kr
Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Warmup Element är marknadens mest minimalistiska smarta termostat som hjälper dig att enkelt och snyggt styra din golvvärme och samtidigt spara energi.
Varumärke

Beskrivning

Warmup Element är marknadens mest minimalistiska smarta termostat som hjälper dig att enkelt och snyggt styra din golvvärme och samtidigt spara energi.
Warmups Smart WiFi termostat element är den moderna termostaten du ställer in via telefonen men där de enklaste funktionerna utföras från displayen. Likt sin storebror 6iE har den avancerad teknik för att maximera energieffektiviteten i ett golvvärmesystem och spara både energi och pengar.

För användning med både elektriska och vattengolvvärmesystem kräver Element ingen programmering och använder Warmups senaste teknik för att säkerställa att ditt hem alltid har rätt temperatur, vid rätt tidpunkt för dig. SmartGeo -tekniken i MyHeating -appen styr din uppvärmning automatiskt genom att veta hur långt hemifrån du är och värmer ditt hem i tid för din hemkomst. Detta förhindrar energisvinn och kan spara upp till 25% på dina energiräkningar.

Avancerad Tidig Start - Funktion som fungerar med lokala väderprognoser för att aktivera uppvärmningen vid precis rätt tid, oavsett förhållandena utanför.Lätt att använda - Elemnts app, My Heating, är enkel att använda och kräver ingen programmering. Installationen kan slutföras med några enkla steg.

Egenskaper

VarumärkeWARMUP
Art.Nr.ELM-01-OBW
FärgSvart, Vit
TypTermostat
Spänning230 V
Djup45 mm
Höjd86 mm
Effekt3600 W
Bredd86 mm