Fast luftkonditionering

Filtrera

4 995 kr

18 990 kr

4995
4995
18990
18990

arctus nordic

(1)

daikin

(1)

innova

(1)

kaisai

(3)

mitsubishi electric

(2)

olimpia splendid

(2)

samsung

(1)

Tillval

(7)

Endast snabbleverans

(11)

Sortera

11 Produkter

Du har sett alla 11 produkter

När det är riktigt varmt inne är det inte utan att många drömmer om en alldeles egen aircondition. En bra inomhustemperatur är viktig året runt, oavsett om det är kallt eller varmt ute. Det finns flera olika sorters AC-system och det går att hitta fast luftkonditionering som gör livet lite skönare. Aircondition finns för hemmet likväl som till lägenheten.

Hur fungerar AC och fast luftkonditionering?

Det går att likna luftkonditionering vid ett kylskåp då tekniken är lik. En luftkonditionering nyttjar den fysikaliska lagen som gör att vätska som avdunstar tar upp värme från omgivningen. I en luftkonditionering finns en kylvätska som under lågt tryck omvandlas till gas. Så under processen skapas kyla som sänds inåt och den varma luften hålls ute. Processen uppfanns faktiskt redan år 1902 och luftkonditionering har varit vanligt länge i varmare klimat. Ac inne har blivit allt populärare även i Sverige då somrarna blivit allt varmare.

Vad ska jag tänka på när jag väljer AC och aircondition?

När du ska välja aircondition till hemmet behöver du tänka på hur stor ytan du vill kyla är. Tänk också på vilka förutsättningar du har för att installera aircondition då vissa har en inomhusdel och en utomhusdel. Du kan utgå från 70 Watt per kvm så du hittar rätt modell till ditt hem. Tänk också på hur villan eller lägenheten är byggd så luften kan cirkulera. Hos oss på bygghemma.se hittar du luftkonditionering som passar ditt hem till billigt pris och du kan köpa allt du behöver online.