Filtrera

180 kr

18 990 kr

180
180
18990
18990

80 mm

1 420 mm

80
80
1420
1420

Vit

(46)

Svart

(9)

Grå

(3)

Krom

(4)

Silver

(2)

Brun

(2)

Blå

(1)

Takfläkt

(12)

Luftkylare

(7)

Portabel AC

(15)

Luftkonditionering

(4)

Fläkt

(6)

Fjärrkontroll

(2)

Väggkontroll

(2)

Filter

(1)

Aircondition

(3)

Bordsfläkt

(1)

Kalluftsfläkt

(2)

Golvfläkt

(1)

Wifi-modul

(1)

Plast

(20)

ABS-plast

(3)

Metall

(6)

Metall/Trä

(5)

Stål

(1)

Plast och Aluminium

(1)

Aluminium

(2)

Plast/Aluminium

(1)

Sortera

61 Produkter

Luftkylare Arctic Air Ultra

Leveranstid 2-4 veckor

Takfläkt Westinghouse Industrial

Takfläkt Westinghouse Industrial

778 krRek.1 199:-

Se priset!

Takfläkt Texa Design Orion Mini

Takfläkt Texa Design Orion Mini

fr.1 226 krRek.1 849:-

Se priset!

Du har sett 36 av 61 produkter
1 av 2

När temperaturerna stiger och det blir jobbigt att spendera tid inomhus kan det vara klokt att investera i billig luftkonditionering. Denna sänker temperaturen omgående och låter dig fortsätta med inplanerade aktiviteter. I kategorin luftkonditionering finner du därför såväl luftkonditionering som tak -, golv- och bordsfläktar. Ett flertal av dessa är dessutom utrustade med ytterligare funktioner, allt för att underlätta din vardag så mycket som bara möjligt. Om du inte vill lyssna på maskinens minimala brummande kan du använda den inbyggda timerfunktionen. På så vis kan du kyla ner luften när du ligger och sover, eller på tidpunkter då du befinner dig någon annanstans.

För ett behagligare inomhusklimat

Om du bor i en lägenhet, eller om du önskar undvika en mer permanent installation, kan en portabel luftkonditionering vara att rekommendera. Denna variant går utmärkt att flytta och kan placeras i det rum du för närvarande befinner dig. Denna produkt ansluts snabbt och enkelt till närmaste eluttag, och sen är det bara att luta sig tillbaka och slappna av. Väljer du dessutom en produkt med energiklass A kan du njuta av den friska luften med gott samvete. Den stilrena designen och den smarta fjärrkontrollen gör det dessutom möjligt att placera enheten i stort sett vartsomhelst i hemmet. Beroende på din bostads storlek kan du kombinera den portabla enheten med en fläkt för bästa effekt.

Ett stort sortiment av prisvärda kvalitetsprodukter

Om det är dags att köpa rumskylare kan du göra det hos bygghemma.se. Vi har ett flertal enheter som kan intressera dig, alla av högsta kvalitet och till ett riktigt bra pris. Oavsett om du söker en bordsfläkt eller en portabel luftkonditionering har vi det du behöver. Om du känner dig osäker inför ditt köp och är i behov av tips och goda råd så hjälper vår kundtjänst dig mer än gärna.