Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Bergvärmepump CTC GS 600

Bergvärmepump CTC
GS 600

fr. 104 625 kr
Välj Effekt
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-3 veckor.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 699 kr

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

CTC GS serien är en av Sveriges mest prisvärda värmepumpar, som under många år framöver kommer att ge skön värme till lägsta möjliga kostnad. CTC GS 600 är utrustad med en tystgående on-off scrollkompressor som gör att produkten blir billigare i inköp, men ger en något lägre besparing.
Varumärke

Beskrivning

CTC GS serien är en av Sveriges mest prisvärda värmepumpar, som under många år framöver kommer att ge skön värme till lägsta möjliga kostnad. CTC GS 600 är utrustad med en tystgående on-off scrollkompressor som gör att produkten blir billigare i inköp, men ger en något lägre besparing.
CTC GS 600 har precis som sin storasyster CTC GSi 606 snygg design, integrerad display och en mycket hög finish! Designen gör att var du än väljer att placera din nya värmepump så blir den en snygg del av din inredning.

Användarvänlig display
I den helt integrerade touchdisplayen har CTC GS 606 ett mycket användarvänligt gränssnitt där du enkelt når alla funktioner och kan både swipa och scrolla, precis som i din smartphone. Pekskärmen i färg har tydliga symboler med text i valbart språk som gör det enkelt att justera värme och varmvatten eller att hämta en mängd information om driften. Dessutom kan du enkelt spegla displayen i din surfplatta, mobil m.m.

Prisvärd
CTC GS 606 är en av Sveriges mest prisvärda värmepumpar, som under många år framöver kommer att ge skön värme till lägsta möjliga kostnad. CTC GS 606 är utrustad med en tystgående on/off scrollkompressor som gör att produkten blir billigare i inköp, men ger en lägre besparing.

Två storlekar
CTC GS 606 finns i två storlekar, 6 respektive 8 kW och har en varmvattenkapacitet på hela 300 liter. För lägsta energiförbrukning är de även utrustade med A-klassade lågenergicirkulationspumpar och en mycket effektiv isolering.

Tyst och effektiv
CTC GS 606 har en mycket hög verkningsgrad och en väldigt låg ljudnivå då både kompressor och alla kylkomponenter är inneslutna i en separat, ljudisolerad enhet. CTC GS 606 är enkel att installera då både matarkabel och framledningsgivare är fabriksmonterade. Ett medföljande magnetitfilter ser även till att hålla ditt radiatorsystem rent och fräscht.

Inbyggd internetuppkoppling
CTC GS 606 har internetuppkoppling som standard så att du enkelt kan styra din värmepump på distans. För att passa i det smarta hemmet är produkten förberedd för anslutning mot Alexa, Google Home m.m. Den är dessutom Smartgridförberedd, vilket betyder att den är förberedd för framtidens elnät.

EnergyFlex
Som standard kan produkten styra två olika värmesystem. Med hjälp av tillbehör kan du enkelt komplettera med solvärme, låta en vattenmantlad kamin eller din befintliga panna bidra med värme eller ansluta en pool. Du kan även få kyla på sommaren om du kompletterar bergvärme med passiv kyla som utnyttjar borrhålets svala temperatur för skön svalka.

Made in Sweden
Alla CTC värmepumpar och styrenheter är designade, utvecklade och tillverkade i Ljungby. Detta ger total kontroll av alla steg i tillverkningsprocessen.

Fler fördelar:
- Låg ljudnivå
- Högsta energiklass: A +++
- Hög årsvärmefaktor: 5,0 i SCOP
- 300 liter varmvatten
- Sparar upp till 80 %
- Internetuppkoppling som standard

Dokument

Egenskaper

VarumärkeCTC
Art.Nr.589310001C
SerieGS
FärgVit
Effekt6, 8 kW
TypBergvärmepump
Energieffektivitet för MedeltempA+++
EnergieffektivitetA+++
Spänning400 V
IP-KlassningIPX1
SCOP Värde Medeltemp4,8, 5,04
Höjd1876, 1882 mm
Bredd596 mm
Djup673 mm
Vikt252, 254 kg
Volym304 l
Köldmedium TypR407C
Köldmediemängd1900 g
Ljudtrycksnivå Inomhus39,3, 41 dB-A
Vätskedynamisk EffektivitetklassA