Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Bergvärmepump – Jordvärmepump & Sjövärme

Filtrera

56248kr
289799kr

ctc

(8)

daikin

(2)

nibe

(10)

vaillant

(2)

Bergvärmepump

(21)

Värmepump

(1)

Endast snabbleverans

(16)

Tillval

(1)

Sortera

22 Produkter

Du har sett alla 22 produkter

Vanliga frågor om

Hur mycket energi ger en bergvärmepump?
Kan en bergvärmepump fjärrstyras?
Kan jag installera en värmepump själv?
Vad har en bergvärmepump för funktion?

Populära filtreringar

Våra bergvärmepumpar ser till att hålla värmen inomhus och klarar det nordiska vinterklimatet utan problem. En effektiv verkningsgrad gör att det alltid finns värme i huset. Du kan enkelt ansluta till övriga värmekällor för att få ut maximal användning och på så sätt minska värmekostnaderna. Du kan köpa din nya bergvärmepump online, men tänk på att du måste anlita en auktoriserad installatör för att koppla in den i huset. En snygg design gör att den passar in överallt samtidigt som det isolerande ytterhöljet innebär att all värme används i huset. Inget varmvatten går till spillo utan det värms upp automatiskt varefter det behövs.

Bergvärmepump - En effektiv värmekälla

Våra bergvärmepumpar är bland de bästa på marknaden. Kyldelar och kompressor finns avskilda från övriga delar i ett isolerat skyddshölje vilket dämpar ljudet så den blir nästan ljudlös. Man kan koppla in bergvärmepumpen till andra komponenter som poolen eller jacuzzin för att värma upp vattnet. Den fungerar utmärkt med golvvärme och solvärme på taket vilket gör att man får ut största möjliga effekt av den. Den anpassar sig helt enkelt till det behov huset har av värme och även kyla under de olika årstiderna på året vilket sköts automatiskt. En pekskärm med svensk text gör att det är enkelt att manövrera bergvärmepumpen när man justerar värmen i huset eller vattentemperaturen och du får också kontinuerlig information om drift och underhåll. Kontakta gärna vår kunniga kundservice om ni har frågor om våra produkter eller önskar leverans till er bostad.

Bergvärmepumpar som anpassar sig till dina behov

Med våra bergvärmepumpar har du alltid värme i huset och det finns alltid varmvatten när du behöver det. Genom att köpa bergvärmepump online kan du i lugn och ro hemma fundera över vilken bergvärmepump som uppfyller dina behov. Du får bra kvalitet till låga priser och en bergvärmepump som håller i många år. Allt med minimal skötsel från din sida.

Skillnader på Bergvärmepump, sjövärme & jordvärmepump

Bergvärme, jordvärmepump och sjövärme delar grundprinciperna när det gäller värmepumpsystem, men de skiljer sig åt genom energikällorna de använder. Trots detta används faktiskt samma typ av värmepump i alla tre fallen, och skillnaden ligger i hur energin hämtas.