Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Luftvärmepump Electrolux Well H7 09

Luftvärmepump Electrolux
Well H7 09

16 990 kr

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

Luftvärmepump Electrolux Well H7 09

Well H7 09

16 990kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Well H7 är en mycket energieffektiv och smart luftvärmepump som optimerar ditt inomhusklimat. Värmepumpen används med fördel för värme på vintern men också för svalka på sommaren, det gör den till ett utmärkt val för både villor och fritidshus. Förutom värme och kyla får du dessutom avfuktning, wifi-styrning och luftrening med Well H7.
Varumärke

Beskrivning

Well H7 är en mycket energieffektiv och smart luftvärmepump som optimerar ditt inomhusklimat. Värmepumpen används med fördel för värme på vintern men också för svalka på sommaren, det gör den till ett utmärkt val för både villor och fritidshus. Förutom värme och kyla får du dessutom avfuktning, wifi-styrning och luftrening med Well H7.
Energiklass A+++
SCOP-värdet på 5,2 för medelklimat innebär att du får mer än fem gånger så mycket värme än elen som förbrukas. Energiklassen på A+++ gäller för både kyla och uppvärmning. Det innebär för dig, mycket låga energikostnader och minimal påverkan på miljön.

Värmer ytor upp till 155m²
Well H7 09 har en värmekapacitet på upp till 7 kW vilket gör att den kan värma ytor i ditt hem upp till 155m². Den har också hög kapacitet även vid mycket låga utomhustemperaturer ned till -30°C, vilket gör den perfekt för vårt nordiska kalla klimat.

Luftkonditionering för ytor upp till 60m²
Well H7 kan användas som luftkonditionering och svalkar effektivt ditt hem. Perfekt under varma sommardagar när du vill kyla ner din villa eller fritidshus. Kapaciteten på upp till 4,2 kW ger dig svalka på ett utrymme upp till 60m².

Wifi-styrning på din luftvärmepump
Med Electrolux Home Comfort appen kan du styra värmepumpen med din smartphone genom att ansluta värmepumpen till WiFi. Perfekt när du vill anpassa värmen innan du kommer hem, eller vill ha svalka i den varma sommarstugan. Well är även kompatibel med smarta röstassistenter som Google och Amazons Alexa

Luftrening och Avfuktning
Well H7 har en joniseringsfunktion och en PureO2funktion som effektivt renar inomhusluften. De tar bort damm, pollen, virus, mögel, lukt och andra bakterier från din inomhusluft och ger en hälsosam inomhusmiljö. Du kan också aktivera “torka”-funktionen för en effektiv avfuktning, om du har hög fuktnivå i hemmet.

Underhållsvärme och turboläge
Här får du flera funktioner som du kan anpassa efter behov. Kanske vill du aktivera turboläget för att få en maximal arbetshastighet och snabbt få upp rätt temperatur? Eller aktivera underhållsvärme? Underhållsvärme gör att du kan lämna fritidshuset över vintern utan att riskera fuktskador. Den bibehåller en temperatur på ned till 8°C, miljövänligt och ekonomiskt.

Miljövänligt köldmedie R32
Det miljövänliga köldmediet R32 har även det en bättre positiv inverkan på miljön, jämfört med än andra kylmedel.

Fler fördelar:
- Låga energikostnader
- Wifi-styrning
- Både värme & kyla
- Energiklass A+++
- R32
- Miljövänligt köldmedie
- Låg ljudnivå
- Underhållsvärme
- Luftrening
- Avfuktning
- Energieffektiv

Dimensioner utomhusdel
- Höjd: 554 mm
- Bredd: 800 mm
- Djup: 333 mm
- Vikt: 36 kg

Dimensioner inomhusdel
- Höjd: 280 mm
- Bredd: 855 mm
- Djup: 200 mm
- Vikt: 10 kg

Luftvärmepumpen kommer med 3 års totalgaranti om du köper en installation av oss. Annars gäller 2 års materialgaranti.

OBS! Denna produkt kräver installation av en certifierad installatör. Om du inte köper installation utav oss, måste du ange din installatörs certifieringsnummer. Du kan skriva numret i meddelandefältet. Anger du inte företagets eller installatörens certifieringsnummer samt namn så kommer vi kontakta dig efter köp för att få in informationen. Vi kommer inte skicka produkten innan vi har fått installatörens certifieringsnummer. Observera att, i de fall du köper installationen av oss, levereras värmepumpen till leverantören som sedan har den med sig vid installationstillfället.

Från beställning till installation tar det i normalfallet 2-4 veckor, leveranstiden som kommuniceras på produkten gäller leveranstid för artikeln utan installation. Är leveranstiden kritisk för dig är du välkommen att ringa in till oss på 020 – 25 00 25 för information kring hur snart vi kan installera på just din adress.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeElectrolux
Art.Nr.lle-wh7-09-p
SerieWell
FärgVit
TypLuftvärmepump
Energieffektivitet VarmluftA+++
EnergieffektivitetA+++
Energieffektivitet Kall LuftA+++
Spänning230 V
Bullernivå22-39 dB(A)
Ljudtrycksnivå Utomhus57 dB-A
Ljudtrycksnivå Inomhus39-22 dB-A
Energiförbrukning1850 kWh/år
UnderhållsvärmeJa
SCOP Värde Medeltemp5,2
SEER Värde9,2
Arbetstemperatur Utomhus-30/+24 °C
Säkring10
Köldmedium TypR32
Köldmediemängd850 g
Anslutning El1-fas
Kylkapacitet Max4,2 kW
Kylkapacitet Min1 kW
Djup Inomhusdel200 mm
Djup Utomhusdel333 mm
Max Värmekapacitet7 kW
Min Värmekapacitet0,05 kW
Uppvärmningsyta16-155 m2
Höjd Inomhusdel280 mm
Höjd Utomhusdel554 mm
Tillverkargaranti2 år
Modell InomhusdelEPN09V78HWI
Modell UtomhusdelEPN09V78HWO
Köldmedierör Max Höjd10 m
Köldmedierör Max/Min25 m
SCOP4,2
Vikt Inomhusdel10 kg
Vikt Utomhusdel36 kg
Bredd Inomhusdel855 mm
Bredd Utomhusdel855 mm
WiFiJa
EAN-nr7332543916696