Installation luftvärmepump & luft vatten

Luftvärmepump Mitsubishi Hero LN35

Luftvärmepump Mitsubishi Hero LN35
Luftvärmepump Mitsubishi Hero LN35
55%
Rek. pris 33 495 kr
15 190 kr

Delbetala från  319 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 395 kr

Beskrivning

Mitsubishi Hero LN35 är en energibesparande luft-luftvärmepumpen med bra egenskaper som gör din vardag bekvämt. LN35 är utmärkt både på värme och kyla samt en av marknadens tystaste luft-luftvärmepumpar. Tack vare nattläge funktionen sänks ljudnivån på utedelen med 3dB.

I-SEE Sensor är en smart funktion som kan känna av var du befinner dig i rummet och anpassar luftflödet därefter. Du kan även välja om du vill att luften ska blåsa mot dig eller ifrån dig, både i värme- och kyldrift. Du kan även göra inställningen så att temperaturen höjs eller sänks med två grader när rummet är tomt. Med sin funktion Hyper Heating levererar luftvärmepumpen jämn värme även i låga temperaturer och kan utvinna värme ända ner till -35 grader. Mitsubishi Hero LN35 har dubbla luftriktare som kan styras via en fjärrkontroll. LN35 har även fläktläge som kan cirkuleras den befintliga luften som redan finns i rummet. Luftvärmepump kan fjärrstyras genom sitt inbyggda WiFi och Mitsubishis app MELCloud. I appen får du full kontroll över luft-luftvärmepumpen. Med hjälp av timerfunktionen kan du ställa in olika driftlägen samt temperaturer som är anpassade efter din vardag. I Mitsubishi Electric Hero används det miljövänliga köldmediet R32 för att inte skada vår miljö. Med sitt Plasma Quadfilter renas din inomhusluft och tar även delvis bort lukter samt damm och andra oönskade partiklar. HERO har även steglös underhållsvärme från +10°C till +31°C.
Mått och vikt utomhusdel
- Höjd: 550 mm
- Bredd: 800 mm
- Djup: 285 mm
- Vikt: 36 kg

Mått och vikt inomhusdel
- Höjd: 307 (+34) mm
- Bredd: 890 mm
- Djup: 233 mm
- Vikt: 15,5 kg

Övrigt
Elförsörjning till pumpen är för utedel.

Luftvärmepumpen kommer med 5 års totalgaranti om du köper en installation av oss. Annars gäller 2 års materialgaranti.

OBS! Denna produkt kräver installation av en certifierad installatör. Om du inte köper installation utav oss, måste du ange din installatörs certifieringsnummer. Du kan skriva numret i meddelandefältet. Anger du inte företagets eller installatörens certifieringsnummer samt namn så kommer vi kontakta dig efter köp för att få in informationen. Vi kommer inte skicka produkten innan vi har fått installatörens certifieringsnummer. Observera att, i de fall du köper installationen av oss, levereras värmepumpen till leverantören som sedan har den med sig vid installationstillfället.

Från beställning till installation tar det i normalfallet 2-4 veckor, leveranstiden som kommuniceras på produkten gäller leveranstid för artikeln utan installation. Är leveranstiden kritisk för dig är du välkommen att ringa in till oss på 020 – 25 00 25 för information kring hur snart vi kan installera på just din adress.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeMitsubishi Electric
Art.Nr.llm-hero-35M
SerieLN
FärgPärlvit, Röd, Svart, Vit
Uppvärmningsyta25-130 m2
Energieffektivitet VarmluftA+++
Energieffektivitet Kall LuftA+++
Värmeeffekt1 - 6,6 kW
Värmeeffekt Nominell4 kW
Kyleffekt0,8 - 4 kW
Kyleffekt Nominell3,5 kW
Spänning230 V
Ljudtrycksnivå Utomhus50 dB-A
Ljudtrycksnivå Inomhus19/ 24 / 29 / 36 / 45 dB-A
Energiförbrukning130 kWh/år
SCOP Värde Medeltemp5,1
SEER Värde9,4
Säkring13A
Köldmedium TypR32