Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Luftvärmepump Toshiba Nordic 25 Golvmodell

Luftvärmepump Toshiba
Nordic 25 Golvmodell

20 500 kr

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

Tillfälligt slut: 

Sammanfattning

Toshibas Golvmodell Nordic har en modern design som gör att den passar perfekt i fritidshuset eller stugan, både under varma och kalla dagar. Luftvärmepumpen ger en skön golvvärmekänsla och härlig svalka under sommardagarna.
Varumärke

Beskrivning

Toshibas Golvmodell Nordic har en modern design som gör att den passar perfekt i fritidshuset eller stugan, både under varma och kalla dagar. Luftvärmepumpen ger en skön golvvärmekänsla och härlig svalka under sommardagarna.
Skön värme eller behaglig svalka
I Toshiba Golvmodell Nordic 25 har de kombinerat två bekväma funktioner, värme och kyla. Detta för att inomhusklimatet ska vara behagligt året runt samtidigt som det är kostnadseffektivt. Toshiba Golvmodell Nordic 25 kommer med en inbyggd braskaminfunktion som gör att den enkelt sprider värmen från en annan värmekälla.

Tyst och pålitlig ner till -30°C
Toshiba Golvmodell Nordic 25 passar perfekt in under ett fönster tack vare sin kompakta design och med hjälp av sin flexibla luftspridning kan den ställas in för att ge skön golvvärmekänsla till kalla golv. Luftvärmepumpens utedel är försedd med Toshibas twin rotary kompressor vilket gör den mycket effektiv och pålitlig även under de svåraste klimatförhållandena.

Japansk kvalitet och design
Med Toshibas långa erfarenhet i branschen tillverkar de produkter som håller de hårda kraven på både design och hållbarhet. Med ett enkelt knapptryck kan du välja mellan att dimma eller släcka ljuset på inomhusdelen för natten. Lamellernas ytskikt på inomhusdelen är dessutom specialbehandlade för att hålla maskinen fräsch och fri från damm. Värmepumpen kan enkelt styras via kontrollpanelen, fjärrkontrollen eller mobilen, om du väljer att lägga till Toshibas wifi-modul.

Kompakt modell med flera funktioner
Trots den kompakta storleken skapar Toshiba Golvmodell Nordic 25 ett härligt inomhusklimat året runt. Luftvärmepumpen är försedd med flera funktioner.

Perfekt till braskaminen
Med hjälp av Toshibas unika braskaminsfunktion får du möjlighet att sprida värme från den öppna spisen eller andra värmekällor.

Luftvärmepump med underhållsvärme
Toshiba Golvmodell Nordic 25 har även funktionen underhållsvärme, vilken kan säkra inomhustemperaturen till mellan 5 och 13 °C, om du till exempel lämnar ditt fritidshus obebott under vintertid. Det sparar energi och pengar och gör att du inte behöver oroa dig för köld- och frostskador på fastigheten.

Gör dina egna inställningar
Toshiba Golvmodell Nordic 25 har smarta funktioner som veckotimer och dagtimer med olika inställningsmöjligheter. Med fjärrkontrollen kan värmepumpen programmeras med upp till 4 inställningar/dygn och 7 program/vecka.

Toshiba Golvmodell Nordic 25 har även andra standardfunktioner på fjärrkontrollen. Använd preset-funktionen för att lagra favoritdriftläge, ECO för att minimera energikostnader och optimera rumstemperaturen nattetid, samt Hi-power för mycket snabb uppvärmning eller kylning.

Möjlighet till WiFi-styrning
Toshiba Golvmodell Nordic 25 - nu med möjlighet till ett inbyggt WiFi (tillval) gör vardagen enklare. Kontrollera luftvärmepumpen när som helst och var som helst, vilket gör den till en naturlig del av din uppkopplade värld. Optimera dina energibesparingar och förbättra ditt välbefinnande!

Fördelar med Toshiba Golvmodell Nordic 25
- Energiklass Värme A++
- Energiklass Kyla A+++
- Miljöanpassat köldmedium R32
- Möjlighet till manuell avfrostning
- Flexibel luftspridning
- ECO-funktion
- Underhållsvärme
- Låg ljudnivå
- Veckotimer
- Braskaminsfunktion
- Hi-power för snabb uppvärmning eller kylning.

Dimensioner utomhusdel
- Höjd: 630 mm
- Bredd: 800 mm
- Djup: 300 mm
- Vikt: 39 kg

Dimensioner inomhusdel
- Höjd: 600 mm
- Bredd: 700 mm
- Djup: 220 mm
- Vikt: 16 kg

Luftvärmepumpen kommer med 3 års totalgaranti om du köper en installation av oss. Annars gäller 2 års materialgaranti.

OBS! Denna produkt kräver installation av en certifierad installatör. Om du inte köper installation utav oss, måste du ange din installatörs certifieringsnummer. Du kan skriva numret i meddelandefältet. Anger du inte företagets eller installatörens certifieringsnummer samt namn så kommer vi kontakta dig efter köp för att få in informationen. Vi kommer inte skicka produkten innan vi har fått installatörens certifieringsnummer. Observera att, i de fall du köper installationen av oss, levereras värmepumpen till leverantören som sedan har den med sig vid installationstillfället.

Från beställning till installation tar det i normalfallet 2-4 veckor, leveranstiden som kommuniceras på produkten gäller leveranstid för artikeln utan installation. Är leveranstiden kritisk för dig är du välkommen att ringa in till oss på 020 – 25 00 25 för information kring hur snart vi kan installera på just din adress.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeToshiba
Art.Nr.llt-nd25-p
SerieNordic
FärgVit
TypLuftvärmepump
Energieffektivitet VarmluftA++
Energieffektivitet Kall LuftA+++
Spänning230 V
Ljudtrycksnivå Utomhus47 dB-A
Ljudtrycksnivå Inomhus41/24 dB-A
SEER Värde8,6
Arbetstemperatur Utomhus-30/+24 °C
Säkring10A
Köldmedium TypR32
Köldmediemängd930 g
Anslutning El1-fas
UtförandeGolv
Kylkapacitet Max3,4 kW
Kylkapacitet Min1,05 kW
Kylkapacitet Nominell2,5 kW
Kylningsyta10-48 m2
Djup Inomhusdel220 mm
Djup Utomhusdel300 mm
Max Värmekapacitet5,3 kW
Min Värmekapacitet0,88 kW
Värmekapacitet Nominell3,4 kW
Höjd Inomhusdel600 mm
Höjd Utomhusdel630 mm
Tillverkargaranti2 år
Modell InomhusdelRAS-25U2FVG-ND
Modell UtomhusdelRAS-25U2AVPG-ND
Köldmedierör Max Höjd12 m
Köldmedierör Max/Min25 / 2 m
Köldmedierör utan påfyllning15
Vikt Inomhusdel16 kg
Vikt Utomhusdel39 kg
Bredd Inomhusdel700 mm
Bredd Utomhusdel700 mm