Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Avloppsrör

Filtrera

35kr
1929kr

alterna

(5)

hafa

(1)

imperial

(1)

purus

(4)

svedbergs

(2)

villeroy & boch

(2)

västia

(1)

Endast snabbleverans

(11)

Sortera

16 Produkter

Du har sett alla 16 produkter

Vanliga frågor om

Kan jag montera avloppsrör själv?
Kan jag såga av avloppsrör så de passar?
Vilka material tillverkas avloppsrören i?

Är du en av dem som älskar att fixa i hemmet för att det både är roligare och mer lönsamt? Hos oss på Bygghemma.se hittar du bland annat avloppsrör online som du med några enkla knapptryck kan få skickat hem till dörren. Hos oss hittar du rör och rördelar som gör att du kan färdigställa dina hemmaprojekt med bästa möjliga resultat. Surfa runt bland ett antal rör i olika storlekar och material. Det är bara en tidsfråga innan du hittar ett rör som passar dina behov. Vi har något för alla hemmafixare, oavsett vilket typ av projekt som du vill ha klart.

När du använder avloppsrör

Att installera rör är inte en barnlek men även den mest oerfarna kommer på några minuter att förstå hur allt hänger ihop. Med olika avloppsrör och rördelar kan du själv bestämma rördragningen i ditt hem och dessutom anpassa den fritt efter dina alldeles egna visioner. Inhandla avloppsrör till din bostad och montera själv ihop dina inköpta delar för att med några enkla steg kunna skapa ett effektivt system som fyller en viktig funktion i hemmet. Vi har som mål att hjälpa dig att påbörja och avsluta de drömprojekt som du har i tankarna och vi gör det med hjälp av välkända varumärken som du kan lita på, år efter år.

Investera i kvalitativa avloppsrör

Om du är ute efter att köpa avloppsrör online så har du hamnat på rätt plats. På Bygghemma.se kommer du att finna det som varje hemmafixare behöver och vi erbjuder det självklart till ett rimligt pris. Titta runt på vårt digitala byggvaruhus och var inte rädd för att ställa en fråga till vår vänliga personal, vi är här för att hjälpa dig!