Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Rör & rördelar

  Pris
  89
  89
  1 112
  1 112
  Varumärke
  Leveranstid

  Avloppsrör

  Är du en av dem som älskar att fixa i hemmet för att det både är roligare och mer lönsamt? Hos oss på Bygghemma.se hittar du bland annat avloppsrör online som du med några enkla knapptryck kan få skickat hem till dörren. Hos oss hittar du rör och rördelar som gör att du kan färdigställa dina hemmaprojekt med bästa möjliga resultat. Surfa runt bland ett antal rör i olika storlekar och material. Det är bara en tidsfråga innan du hittar ett rör som passar dina behov. Vi har något för alla hemmafixare, oavsett vilket typ av projekt som du vill ha klart.

  Läs mer...
  Visar 5 av 5 produkter
  Sida 1 / 1
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  svedbergs.png
  1 112 kr
  1 390 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  svedbergs.png
  1 049 kr
  1 100 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  vilpe.jpg
  89 kr
  95 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1

  När man använder avloppsrör

  Att installera rör är inte en barnlek men även den mest oerfarna kommer på några minuter att förstå hur allt hänger ihop. Med olika avloppsrör och rördelar kan du själv bestämma rördragningen i ditt hem och dessutom anpassa den fritt efter dina alldeles egna visioner. Inhandla avloppsrör till din bostad och montera själv ihop dina inköpta delar för att med några enkla steg kunna skapa ett effektivt system som fyller en viktig funktion i hemmet. Vi har som mål att hjälpa dig att påbörja och avsluta de drömprojekt som du har i tankarna och vi gör det med hjälp av välkända varumärken som du kan lita på, år efter år.

  Investera i kvalitativa avloppsrör

  Om du är ute efter att köpa avloppsrör online så har du hamnat på rätt plats. På Bygghemma.se kommer du att finna det som varje hemmafixare behöver och vi erbjuder det självklart till ett rimligt pris. Titta runt på vårt digitala byggvaruhus och var inte rädd för att ställa en fråga till vår vänliga personal, vi är här för att hjälpa dig!