Filtrera

6kr
9285kr
6
6
9285
9285

Visa endast kampanjartiklar

(29)

Dold

(35)

Utanpåliggande

(19)

Endast snabbleverans

(145)

arrow

(1)

cinderella

(1)

devi

(13)

duobad

(1)

duschbyggarna

(6)

ebeco

(6)

fm mattsson

(7)

frico

(2)

gardena

(1)

gustavsberg

(6)

hafa

(4)

imperial

(1)

lk systems

(7)

mma

(4)

mora

(10)

oras

(3)

primy

(3)

purus

(3)

raychem

(6)

strand stainless

(1)

svedbergs

(2)

tapwell

(5)

trio perfekta

(21)

tru-design

(6)

vatette

(55)

villeroy & boch

(3)

vitavia

(1)

västia

(1)

warmup

(3)

Sortera

183 Produkter

Pum-vattenlås Hafa för Kommod

Pum-vattenlås Hafa för Kommod

290 kr

Kampanj

61h kvar!

Frostvakt Ebeco 10

Frostvakt Ebeco 10

fr. 419 kr

Kampanj

Just nu!

Värmekabel Raychem ETL-10

Värmekabel Raychem ETL-10

63 kr/lpm

Se priset!

Värmematta Ebeco Snowmat

Värmematta Ebeco Snowmat

fr.1 113 kr

Kampanj

Just nu!

Frostvakt Ebeco 25

Frostvakt Ebeco 25

fr. 895 kr

Kampanj

Just nu!

Du har sett 36 av 183 produkter
1 av 6

Det kan vara svårt att hitta rätt rördelar, men på Bygghemma.se är det bara en tidsfråga innan du hittat rätt varor till dina hemmaprojekt. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika rör. Som med våra övriga produkter är det mycket enkelt att både beställa hem och få varorna levererade till dörren. Oavsett om du är ute efter blandarfästen eller vattenutkastare så har vi ett utbud som kan hjälpa dig. Vi listar endast rör och delar från pålitliga varumärken och erbjuder dem dessutom till ett pris som passar alla olika budgetar. Ta en närmare titt på våra vattenutkastare, rör och blandarfästen i olika storlekar och material.

Hur man använder blandarfästen

Ett blandarfäste kallas ibland för väggbricka och monteras på väggen. Där kan man sedan sätta fast en badkarsblandare eller duschblandare. Det är oftast enkelt att ta reda på exakt vilket fäste som du behöver. Det första du behöver veta är vilka dimensioner det är på dina avloppsrör. Förutom dimensionerna på dina rör bör du också veta vilket material rören är gjorda av. Några hem har till exempel pex-rör medan andra använder sig av kopparrör. När du vet dessa två saker kan du börja surfa runt i vårt sortiment och snabbt hitta en vara som passar. Välj mellan olika varumärken, dimensioner, design och material för att hitta blandarfästen som kommer att passa perfekt i ditt hem.

Låt Bygghemma.se hjälpa dig

Bygghemma.se är förstahandsvalet för alla svenska hemmafixare som vill ha bra kvalitet till ett rimligt pris. Om du är ute efter att köpa rör online kan vi hjälpa dig med några enkla steg. Vi har allt du behöver till ditt badrum och resten av hemmet. Var inte rädd för att fråga oss om hjälp om du har några frågor - vi kan våra varor utan och innan.