Vattensäkerhet

Pris
189
189
4 530
4 530
Varumärke
Leveranstid

Vattensäkerhet | Trygghet till ditt hem

Tillbehör för vattensäkerhet är ett enkelt sätt att minska risken för vattenskador orsakade av otäta och läckande ledningar. Här på Bygghemma.se erbjuder vi ett flertal prisvärda produkter för vattensäkerhet, som t ex vattendetektorer, vattenfelsbrytare och avstängningskranar. Samtliga är enkla att montera och och fyller en viktig och bra funktion i ditt hem. Kika på våra tillbehör för vattensäkerhet från kända leverantörer, och gör en smart och billig investering i din lägenhet, ditt hus eller ditt fritidsboende.

Läs mer...
Visar 8 av 8 produkter
Sida 1 / 1
Levereras inom 3-4 veckor
Gå till produkt
Vattenvarnare Zircon Leak Alert
zircon-logo-hi-res_big.jpg
189 kr
195 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Vattendetektor Grohe Sense 22505
220px-grohe_logo.jpg
review score
642 kr
676 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Vattendetektor Honeywell
logo-honeywell.jpg
1 044 kr
1 099 kr
Levereras inom 2-3 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-3 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Varför är det viktigt med vattensäkerhet?

Många lägger ned mycket tid och pengar på att investera i elsäkerhet, men glömmer ofta bort att vara lika noggranna när det kommer till vattensäkerhet. Ändå ligger vattenläckor bakom en hel del skador och kostsamma reparationer i både hus och lägenheter. Genom att investera i tillbehör för vattensäkerhet minskar du risken för trista materialskador kopplade till vattenläckage.

Hur fungerar en vattenfelsbrytare?

Vattenfelsbrytare fungerar ungefär på liknande sätt som en jordfelsbrytare. Vattenfelsbrytaren placeras på ett lämpligt rör från vilket den sedan övervakar vattnets temperatur, flöde och tryck. Vid händelse av en misstänkt läcka, sker en automatisk vattenavstängning och du får omedelbart en notis i din smartphone.

Vad är skillnaden mellan en vattenvarnare och en vattendetektor?

Vattenvarnare och vattendetektor är båda utvecklade för att känna av och varna vid onormal fukt och risk för översvämning. Bägge avger en stark larmsignal vid kontakt med vatten, men till skillnad från en vattenvarnare har en vattendetektor också möjlighet att t ex mäta luftfuktighet och skicka pushnotiser till din smartphone. Innovativ utrustning för vattensäkerhet köper du billigt online här på Bygghemma.