Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Inomhusbelysning

Lysrörsarmatur

Filtrera

99kr
5415kr
99
99
5415
5415

ah belysning

(4)

gelia

(2)

hide-a-lite

(27)

malmbergs

(4)

nordlux

(7)

westal

(5)

LED

(44)

Endast snabbleverans

(13)

Sortera

49 Produkter

LED-Armatur Malmbergs Ajax

LED-Armatur Malmbergs Ajax

fr. 698 kr

Se priset!

Du har sett 36 av 49 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Varför är det bra med lysrörsarmaturer?
Vad är fördelen med en lysrörsarmatur i LED?

Det är alltid nödvändigt med en bra belysning. Man säger att det skall finnas hela sju stycken ljuskällor i varje rum och det är faktiskt väldigt sällan vi har det så. För att ögat inte skall behöva anstränga sig är det anledning nog att se till att exempelvis arbetsbelysningen är bra. Det kan du enkelt göra genom att skaffa en billig lysrörsarmatur

Lysrörsarmatur - Tradtionell eller med LED

På bygghemma.se finns det många varianter att välja mellan, lysrörsarmaturer med tradiotionella lysrör eller med LED, och de flesta kan användas både inomhus och utomhus. Lysrörsarmaturer ser man oftast i industrilokaler, men de kan även med fördel användas i till exempel garage och källarvåningar i ett egnahemshus. Armaturerna kan monteras direkt på tak.

Ljusrörsarmaturer online från bygghemma.se

Genom att skaffa dig ordentlig belysning där det mest behövs kommer du att öka säkerheten. På bygghemma.se finns det många modeller att välja mellan. Vid behov kan du få hjälp av vår duktiga kundservice som hjälper dig med valet av lampa. När du väljer en lysrörsarmatur online kan du vara säker på att du i lugn och ro kan sitta hemma och jämföra armaturerna så att du köper dem billigt.