Praktiska & snygga nyckelskåp

Filtrera

195kr
1490kr
195
195
1490
1490

blomus

(2)

habo

(2)

home it

(5)

miller`s

(1)

yale

(3)

Vit

(2)

Svart

(2)

Grå

(1)

Röd

(1)

Stål

(1)

60mm
400mm
60
60
400
400

Plåt

(1)

Matt rostfritt stål, Glas

(1)

Matt rostfritt stål

(1)

Endast snabbleverans

(13)

Sortera

13 Produkter

Vanliga frågor

Vilken typ av nyckelskåp behöver jag?
Vilket material bör skåpet ha?
Du har sett alla 13 produkter

Med ett snyggt och praktiskt nyckelskåp kan du snabbt få ordning bland nycklarna. Nu slipper du stå och leta på morgonen och kan även förhindra att obehöriga får tag i nycklar till ditt hem, din bil, arbetsplats eller ditt garage.

Nyckelskåp för olika ändamål

Alla har vi någon gång varit där. Kläderna är på och väskan är klar, men nycklarna är fullständigt försvunna. Stressen som detta skapar kan göra så att hela dagen känns lite extra jobbig, men problemet kan snabbt lösas med hjälp av en nyckelskåp. Hos bygghemma.se hittar du fina nyckelskåp för olika ändamål. Här finns skåp som passar i hemmet och som alla har enkel tillgång till, men även mer komplicerade skåp som går att låsa med hjälp av en sifferkombination. De sistnämnda skåpen passar utmärkt att montera på en skyddad plats utomhus, t.ex. för att förvara extra nycklar om man skulle råka bli utelåst eller som förvaring för nycklar till olika förråd. Planerar man att ha nyckelskåpet i hemmet finns det ett stort urval av färger att välja mellan, så att skåpet även kan bli en snygg inredningsdetalj.

Nyckelskåp med stor säkerhet

Att montera upp ett nyckelskåp är enklare än man tror och man behöver sällan ta hjälp av en professionell firma. För den som använder sig av nyckelskåpet inomhus räcker det gott och väl med en krok eller spik att fästa nyckelskåpet på, medan skåp för utomhusbruk behöver monteras på ett sätt så att det inte går att förflytta förvaringen från platsen. Hos bygghemma.se hittar du billiga nyckelskåp som håller en hög kvalitet och du kan räkna med att få hem produkten snabbt. Under varje produkt finner du detaljerad information om mått och vilket material som skåpet är tillverkat i. För tillfället kan du köpa nyckelskåp i både plåt och aluminium, med hölje av metall för större säkerhet. Skåpet finns tillgängliga i olika prisklasser, så att du kan välja ett skåp som passar din egen plånbok.