Nyckelskåp

Filtrera

186 kr

1 056 kr

186
186
1056
1056

Visa endast kampanjartiklar

(2)

blomus

(2)

demerx

(1)

habo

(2)

miller`s

(1)

Plåt

(1)

Matt rostfritt stål, Glas

(1)

Rostfritt Stål

(1)

Matt rostfritt stål

(1)

60 mm

400 mm

60
60
400
400

Endast snabbleverans

(6)

Vit

(2)

Svart

(1)

Grå

(1)

Röd

(1)

Stål

(1)

Sortera

6 Produkter

Du har sett alla 6 produkter

Med ett snyggt och praktiskt nyckelskåp kan du snabbt få ordning bland nycklarna. Nu slipper du stå och leta på morgonen och kan även förhindra att obehöriga får tag i nycklar till ditt hem, din bil, arbetsplats eller ditt garage.

Nyckelskåp för olika ändamål

Alla har vi någon gång varit där. Kläderna är på och väskan är klar, men nycklarna är fullständigt försvunna. Stressen som detta skapar kan göra så att hela dagen känns lite extra jobbig, men problemet kan snabbt lösas med hjälp av en nyckelskåp. Hos bygghemma.se hittar du fina nyckelskåp för olika ändamål. Här finns skåp som passar i hemmet och som alla har enkel tillgång till, men även mer komplicerade skåp som går att låsa med hjälp av en sifferkombination. De sistnämnda skåpen passar utmärkt att montera på en skyddad plats utomhus, t.ex. för att förvara extra nycklar om man skulle råka bli utelåst eller som förvaring för nycklar till olika förråd. Planerar man att ha nyckelskåpet i hemmet finns det ett stort urval av färger att välja mellan, så att skåpet även kan bli en snygg inredningsdetalj.

Nyckelskåp med stor säkerhet

Att montera upp ett nyckelskåp är enklare än man tror och man behöver sällan ta hjälp av en professionell firma. För den som använder sig av nyckelskåpet inomhus räcker det gott och väl med en krok eller spik att fästa nyckelskåpet på, medan skåp för utomhusbruk behöver monteras på ett sätt så att det inte går att förflytta förvaringen från platsen. Hos bygghemma.se hittar du billiga nyckelskåp som håller en hög kvalitet och du kan räkna med att få hem produkten snabbt. Under varje produkt finner du detaljerad information om mått och vilket material som skåpet är tillverkat i. För tillfället kan du köpa nyckelskåp i både plåt och aluminium, med hölje av metall för större säkerhet. Skåpet finns tillgängliga i olika prisklasser, så att du kan välja ett skåp som passar din egen plånbok.

Så väljer du rätt nyckelskåp

Vilken typ av nyckelskåp behöver jag?

För att hitta rätt i djungeln av nyckelskåp är det viktigt att först ta reda på vad skåpet ska användas till. Behöver du enbart en plats för dig själv och övriga familjemedlemmar att förvara nycklarna säkert, kan ett enklare skåp utan lås vara att föredra. När man kliver in genom dörren hänger man snabbt upp nyckeln och förhindrar borttappade nycklar när man sedan måste jäkta iväg. Planerar du att använda dig av nyckelskåpet för mycket värdefulla passerkort eller nycklar kan ett skåp i aluminium med sifferkod vara ett bättre alternativ. Skåpet monteras upp på en dold plats i hemmet eller utomhus och bara behöriga personer har tillgång till koden. Hos bygghemma.se hittar du moderna och annorlunda nyckelskåp som passar de allra flesta.

Hur köper jag nyckelskåpet online?

Det allra bästa med att handla online på bygghemma.se är att det är otroligt enkelt. Du väljer först vilket nyckelskåp som du vill klicka hem och går sedan vidare i processen genom att fylla i dina uppgifter. Har du problem med beställningen eller har svårt att hitta rätt kan du alltid kontakta vår kundtjänst för vägledning. Trots att det är mycket enkelt att handla nyckelskåp online finns det många som föredrar att göra beställningen direkt över telefon. Du kan enkelt välja ett betalsätt som passar dig och du får även snabb leverans. Med bygghemma.se är det snabbt och enkelt att handla.

Vilket material bör skåpet ha?

När det kommer till nyckelskåp är det ändamålet som avgör vilket material som passar bäst. Vill man vara säker på att nycklar eller kort förvaras tryggt kan det vara bra att satsa på nyckelskåp som är tillverkade i stark plåt eller metall, för att undvika att obehöriga får tillgång till det som förvaras. Söker man enbart en plats för nycklar att hänga är valmöjligheterna betydligt större och det går lika bra med ett i metall, som ett i trä som barnen har tillverkat på träslöjden i skolan. Bygghemma har nyckelskåp för alla tillfällen, så att du alltid kan känna dig trygg och säker när du inte har möjlighet att förvara nycklarna på dig själv.

Behöver man bygga ihop skåpet innan användning?

När du köper ett nyckelskåp hos oss på bygghemma.se behöver du inte oroa dig för svåra och kluriga monteringsanvisningar. Skåpet är färdigmonterat när det anländer till ditt hem och det enda du behöver göra är att fästa skåpet på önskad plats. Har nyckelskåpet ett sifferkod som behöver ställas in bör du dock läsa igenom anvisningarna för detta. Glöm inte bort att spara informationen på en säker plats, i fall du skulle ha glömt bort koden eller vara i behov av att byta ut den. Informationen för hur du byter ut koden bör dock inte förvaras så att den kan komma i fel händer, eftersom detta är en säkerhetsrisk.