Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, mån-fre 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Säkerhetsskåp

  Pris
  229 kr
  229 kr
  409 kr
  409 kr
  Varumärke
  Färg
  Material
  Leveranstid
  Höjd (mm)
  115
  115
  300
  300

  Säkerhetsskåp

  Ett säkerhetsskåp kan ha många användningsområden. Det kan till exempel användas om man vill låsa in saker man är rädd om, eller om man vill kunna kontrollera vem som ska komma åt till exempel nycklar. I den här kategorin hittar du billiga säkerhetsskåp där du kan låsa in och säkra olika saker. Skåpen kommer från flera välkända tillverkare och är alla av mycket hög kvalitet. Med ett säkerhetsskåp som även är brandsäkert behöver du inte oroa dig för att obehöriga ska komma åt dina privata saker och du kan känna dig trygg med att dina saker är säkert förvarade även vid brand.

  Läs mer...
  Visar 4 av 4 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  fr.229 kr
  276 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Varav 3 färger:
  Röd
  Svart
  Vit
  Gå till produkt
  239 kr
  252 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  31%
  Rabatt
  409 kr
  593 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  285 kr
  299 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Hur man använder ett säkerhetsskåp

  Ett säkerhetsskåp har flera fördelar. De finns i flera olika storlekar och modeller för att passa just det behov som finns. Ett säkerhetsskåp finns även som nyckelskåp där nycklar som inte används så ofta eller som är till speciella ändamål kan låsas in i säkert förvar från till exempel inbrottstjuvar. Ett säkerhetsskåp kan i många fall även skydda olika saker från brand och det kan därför vara bra att låsa in till exempel oersättliga minnen i dessa skåp. Vissa säkerhetsskåp kan skruvas fast i väggar eller golv och är därmed mycket svåra för tjuvar att ta med sig. Många skåp är dessutom utrustade med två eller fler lås för att försvåra uppbrytningsförsök.

  Säkerhetsskåp för alla dina saker

  Är det dags att köpa säkerhetsskåp för alla dina oersättliga minnen och andra värdesaker? Hos Bygghemma finns säkerhetsskåp som passar utmärkt för förvaring av till exempel nycklar. Vissa skåp är utrustade med kodlås för extra säkerhet. Oavsett om du vill ha ett skåp som passar in i hallen eller ett brandsäkert skåp för garderoben har du goda möjligheter att hitta det här.