Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Säkerhetsskåp

Filtrera

210kr
2789kr

abus

(1)

habo

(2)

home it

(3)

miller`s

(1)

yale

(3)

Svart

(5)

Vit

(1)

Silver

(1)

100mm
300mm

Plåt

(1)

Metall

(2)

Stål

(1)

Endast snabbleverans

(10)

Sortera

10 Produkter

Du har sett alla 10 produkter

Ett säkerhetsskåp kan ha många användningsområden. Det kan till exempel användas om man vill låsa in saker man är rädd om, eller om man vill kunna kontrollera vem som ska komma åt till exempel nycklar. I den här kategorin hittar du billiga säkerhetsskåp där du kan låsa in och säkra olika saker. Skåpen kommer från flera välkända tillverkare och är alla av mycket hög kvalitet. Med ett säkerhetsskåp som även är brandsäkert behöver du inte oroa dig för att obehöriga ska komma åt dina privata saker och du kan känna dig trygg med att dina saker är säkert förvarade även vid brand.

Hur man använder ett säkerhetsskåp

Ett säkerhetsskåp har flera fördelar. De finns i flera olika storlekar och modeller för att passa just det behov som finns. Ett säkerhetsskåp finns även som nyckelskåp där nycklar som inte används så ofta eller som är till speciella ändamål kan låsas in i säkert förvar från till exempel inbrottstjuvar. Ett säkerhetsskåp kan i många fall även skydda olika saker från brand och det kan därför vara bra att låsa in till exempel oersättliga minnen i dessa skåp. Vissa säkerhetsskåp kan skruvas fast i väggar eller golv och är därmed mycket svåra för tjuvar att ta med sig. Många skåp är dessutom utrustade med två eller fler lås för att försvåra uppbrytningsförsök.

Säkerhetsskåp för alla dina saker

Är det dags att köpa säkerhetsskåp för alla dina oersättliga minnen och andra värdesaker? Hos Bygghemma finns säkerhetsskåp som passar utmärkt för förvaring av till exempel nycklar. Vissa skåp är utrustade med kodlås för extra säkerhet. Oavsett om du vill ha ett skåp som passar in i hallen eller ett brandsäkert skåp för garderoben har du goda möjligheter att hitta det här.