Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Skoskåp

Du har sett alla 6 produkter

Vanliga frågor om

Vad finns det för fördelar med ett skoskåp?
Min hall är liten, hur ska jag tänka vid val av skoskåp?
Vilket skoskåp ska jag välja?

Populära filtreringar

Ett skoskåp håller hallen i styr

Hallgolv har en förmåga att bli belamrade hur man än bestämmer sig för att organisera skor och kläder. En halv dag efter att man har städat så ser det ut som att en orkan har gått genom ytterdörren. Svaret är ett skoskåp!

Alla hem behöver någon form av möbel eller utrymme som är dedikerad endast till skor, annars är hallen dömd att hamna i totalt kaos. Är man bara en eller två i hushållet kan det gå bra med en skohylla, men om man har barn eller för all del många par skor så räcker det aldrig. Skorna kommer att falla av hyllan och ligga strödda över golvet inom en dag. Ett skoskåp är en lösning som både döljer skorna och hindrar att de faller och hamnar någon annanstans än där man vill ha dem. Det finns massor av modeller att välja mellan och oavsett hur hallen är utformad gällande form och storlek så finns det något för just ditt hem. Köp skoskåp från Bygghemma.se och håll hallgolvet fritt från skor och smuts.

Skoskåp för alla hem

Oavsett vilken sorts interiör du föredrar och hur mycket eller lite utrymme du har att använda dig av så finns det skoskåp som låter dig göra det mesta av det du har till ditt förfogande. Förutom att du får undan skorna från golvet så kommer behovet av sopning och dammsugning av hallen att sjunka dramatiskt om du använder ett skoskåp istället för en skohylla. Det finns olika typer av skoskåp, med många olika utseenden. Istället för att ha en stor skohylla på golvet kan du ha ett skoskåp som ser ut som en vanlig spegel, mycket smidigare om man har en trång hall till exempel. Skoskåpen från Bygghemma är anpassat för att ta upp så lite plats som möjligt, men erbjuder plats för många par skor. Ett skoskåp är ingen större möbel att installera i sitt hem, så det kan du som kund fixa enkelt själv hemma. Bygghemma anpassar sina produkter så att du kan beställa hem din vara och snabbt och enkelt kunna installera den hemma.

Skoskåp

Trendigt och stort urval

Skoskåp har idag blivit mera populära än skohyllor, men många kanske är osäkra på vad det är för skillnad på en skohylla och ett skåp för sina skor. Skillnaden är väldigt stor mellan dessa två varor på många olika vis. Behovet av att få mer utrymme i sitt hem har ökat och det blir automatiskt mer utrymme med ett modernt skåp att ha sina skor i. Oavsett vilken stil du har så finns det något för dig, om du till exempel inte kan sätta upp en spegel i din hall kan du alltid ha ett skåp med en spegel samtidigt som du får bort dina skor från golvet.

Ordning och reda

Ibland är det svårt att hålla rent i sitt hem när det står olika saker på sitt golv. Det samlas lätt damm och grus bakom samt under en skohylla. Om man får bort sin skohylla och installerar ett skåp så blir det lättare att både dammsuga och skura där det förut stod en hylla. Många ser inte detta som ett problem, då man kan ta bort hyllan och städa, men du sparar massa tid med din städning och kan göra andra roliga saker på din lediga tid istället för att lägga till extra tid på städningen. Självklart är det fortfarande viktigt att göra rent sitt skoskåp då det hamnar grus och smuts i skåpet också. Men istället för att få smuts på hela golvet blir det istället bara ett skåp att städa!

Jämförelse mellan hylla och skåp

Det finns många olika skillnader mellan ett skoskåp och en skohylla. En skohylla, som fyller en mindre funktion än ett skoskåp, kan kosta precis lika mycket som ett skoskåp. Den största fördelen med att äga ett skoskåp är utrymmet som uppkommer när du tar bort din skohylla och ersätter den med ett skoskåp. Som tidigare skrivet är fördelen med skoskåpet också hur mycket lättare rengöringen av ditt hem blir. Det blir lättare att hålla koll på sina skor, om man till exempel är en skoälskare som äger mycket skor, kastar man ofta in sina skor i en garderob och glömmer bort att man äger dem. Men med ett skoskåp kan du ha alla dina skor på ett och samma ställe, så du enkelt kan se och välja vilka skor du vill ha på fötterna.

Köpa skoskåp online

Det finns många olika modeller och färgval, beroende på vad du har för stil, som du kan välja mellan. Priset varierar beroende på vad för skåp du vill införskaffa till din hall. Du som har en stor familj behöver kanske betala lite mer för ett större skåp och du som inte äger lika många par skor kanske får betala en mindre summa pengar för ett mindre skåp. På Bygghemma.se kan du köpa olika skåp för dina skor online. Bygghemma erbjuder också professionell rådgivning där du som kund kan ringa och prata med experter om du har eller får funderingar kring ditt nyköpta skoskåp!