Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Skoförvaring

Skoförvaring | Praktiska lösningar för dina skor

Filtrera

101kr
4295kr
101
101
4295
4295

Visa endast kampanjartiklar

(6)

Visa enbart nyheter

(1)

beslag design

(1)

elfa

(7)

factory fellow

(1)

homemania

(3)

in living

(7)

interbuild

(1)

lundbergs

(3)

pelly system

(1)

tenzo

(2)

Skoskåp

(11)

Skohylla

(3)

Skohållare

(1)

Vit

(20)

Silver

(8)

Grå

(2)

Trä/natur

(5)

Grön

(2)

Svart

(2)

Endast snabbleverans

(1)

Sortera

26 Produkter

Du har sett alla 26 produkter

Vanliga frågor om

Varför behöver jag skoförvaring?
Kan jag ha min skoförvaring på väggen?
Vilken skoförvaring är mest platseffektivt?
Hur många skor får plats på en skohylla?

Har du ont om förvaringsutrymme för dina skor? Står skorna huller om buller på hallgolvet, eller har du helt enkelt för många par skor? Då kan det vara läge att se dig om efter en snygg och praktiskt skohylla. Vi har flera olika förvaringslösningar så att du kan få ordning och reda hemma. En skohylla håller dina skor i ordning och ger ett städat och organiserat första intryck i hallen. Dessutom slipper du smuts och lera på ditt hallgolv när du ställer upp dina skor på hyllan.

Skoförvaring på golv, vägg eller undangömt?

Det finns givetvis olika varianter av Skoställ och Skohylla. Om du har mycket skor, och har plats för det, så kan en vägghängd hylla vara en bra lösning. På detta sätt får du mer ledig golvyta som skapar större rymd i rummet. Vill du dölja dina skor är ett skoskåp förvaringen för dig – ordning och reda på smutsiga skor. Vill du ha en mer traditionell skoförvaring rekommenderar vi en vanlig skohylla med ett eller två hyllplan – ett bra sätt att visa upp dina finaste skor medans vardagsskorna får gömmas undan. Vi har skoställ, skåp och hyllplan i olika material och färger för att passa just din hallinredning.

Funderar du på att uppgradera din skoförvaring?

Med en snygg skohylla får du ordning i hallen så att din entré blir inbjudande. Hos oss på Bygghemma hittar du stilren skoförvaring som passar i just ditt hem – oavsett om du vill förvara dina skor undangömt eller visa upp din stora samling.