Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

TV | Med fantastisk bildkvalitet

Filtrera

2590kr
36990kr
19tum
85tum

LED-TV

(15)

QLED-TV

(24)

TV

(23)

lg

(10)

ltc

(5)

philips

(2)

procaster

(3)

samsung

(45)

tcl

(1)

Svart

(49)

Vit

(4)

Blå

(1)

Endast snabbleverans

(66)

Sortera

66 Produkter

Du har sett 36 av 66 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Vilken TV ska jag välja?
Behöver jag ha en smart-TV?
Hur installera jag min nya TV?
Vad är ultra-HD och 4K?

Populära filtreringar

Köp ny TV hos oss

Är det dags att köpa en ny TV? Då behöver du fundera på vilken skärmtyp du vill ha, var TV:n ska vara placerad i rummet samt hur ljussättningen ser ut. Upplösningen bör bestämmas utifrån hur långt avståndet är till TV:n för tittaren samt bildstorleken. Om du söker en större TV så bör upplösningen vara högre för bästa bildupplevelse.

LED-TV

LED är en modernare variant än LCD där lysrören är utbytta mot lysdioder, som antingen sitter längs kanten eller över hela baksidan av TV:n. Du som söker en smart-TV av hög kvalitet till ett lägre pris kommer att bli glatt överraskad av den naturliga bildkvaliteten du får med en LED-TV.

QLED-TV

En QLED-TV passar dig som söker en TV med överlägsen ljusstyrka och kristallklar färgåtergivning. QLED-tekniken har tagit LED till en högre nivå med fördelar som mer exakta färger och lägre strömförbrukning.

Hos oss på Bygghemma erbjuder vi ett brett utbud av TV-apparater från ledande tillverkare till bra pris. När vi har perioder med rea har du dessutom chans att fynda din dröm-TV till ett ännu mer förmånligt pris. Så om du vill uppgradera din TV-upplevelse, vänta inte längre – passa på att köpa en TV och njut av en otrolig visuell värld direkt i ditt vardagsrum.