Förvaringslådor & korgar

Pris
246
246
649
649
Varumärke
Leveranstid

Småförvaring | Ordning i hemmet

Olika typer av småförvaring är ett praktiskt och smidigt sätt att dels hålla ordning och reda hemma, men också för att stuva undan saker man inte alltid vill ha framme. Småförvaring i form av små askar, korgar, lådor och burkar kan också bli fina detaljer i inredningen, och bidra till att ditt hem utstrålar en mer personlig känsla.

Läs mer...
Visar 3 av 3 produkter
Sida 1 / 1
Levereras inom 2-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Varav 1 färger:
Stål
Gå till produkt
Förvaringsburk Blomus Sono
blomus-logo_black_rgb_red.jpgFinns i fler färger
fr. 246 kr
259 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Varav 4 färger:
Grå
Brun
Beige
Grön
Gå till produkt
Tidningsställ Blomus Wires
blomus-logo_black_rgb_red.jpg
649 kr
759 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Var kan man ha nytta av småförvaring?

Många anser att man aldrig kan ha för mycket förvaring i sitt hem, och detsamma gäller förstås småförvaring. Små korgar och askar kommer ofta väl till användning i alla slags rum och utrymmen, och kan med fördel placeras ut i såväl sovrum och badrum, som i vardagsrum och hall.

Vilka olika typer av småförvaring finns det?

Hos oss på Bygghemma.se hittar du några olika prisvärda produkter för smart och snygg småförvaring, samtliga av hög kvalitet och i snygg design. Hitta just dina favoriter och satsa på några varianter i olika storlekar för bra förvaring av hemmets alla småprylar.

Kan man handla småförvaring online?

Absolut. Här på Bygghemma.se är det enkelt, bekvämt och smidigt att beställa snygg och praktisk småförvaring billigt online. Ta gärna en titt på vårt sortiment och unna dig några smarta burkar, askar eller små lådor.