Förvaringslådor & korgar | Ordning och reda i hemmet

Filtrera

66 kr

1 295 kr

66
66
1295
1295

bigso box of sweden

(9)

blomus

(3)

in living

(3)

kleine wolke

(3)

koziol

(2)

möve

(2)

Endast snabbleverans

(22)

Sortera

22 Produkter

Du har sett alla 22 produkter

Förvaring, förvaring och mer förvaring. Det är ofta förvaring som är ett bekymmer och många längtar efter att få ordning och reda för att slippa stökiga rum. Ett enkelt sätt att få ordning och reda hemma är att införskaffa förvaringslådor och förvaringskorgar. Förvaringslådor och förvaringskorgar kan vara mer än bara ett sätt att få ordning hemma, de är dekorativa. Hos oss på Bygghemma.se hittar du förvaringskorgar och förvaringslådor till billiga priser online. Det ska vara enkelt och billigt att få den förvaring man längtar efter.

Hur får man bäst ordning i sovrummet med förvaringskorgar och förvaringslådor?

I sovrummet brukar smutstvätt och kläder vara ett aber. Det är inte bara smutsiga kläder som stökar ner utan även när man exempelvis byter från vinter till sommarkläder och tvärtom. Genom att skaffa en större förvaringskorg är det lätt att få en härlig rustik känsla samtidigt som man får undan smutstvätten. Snygga förvaringslådor är också ett perfekt sätt att förvara de kläder som inte får plats i garderoben. Märk upp lådorna med vad de innehåller för att lättare hitta det du söker.

Hur kan man inreda med förvaringskorgar och förvaringslådor?

Förutom att kunna förvara förvaringslådor ovan garderober och under exempelvis sängar så är det snyggt att servera bröd i en mindre förvaringskorg. Förvaringskorgar i mindre storlek är också ett läckert sätt att förvara tops, smink och smycken i matchande mindre förvaringskorgar. Det går att leka med färger och material för att skapa en stil man gillar. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser.