Julpynt & juldekoration

Pris
129
129
399
399
Varumärke
Leveranstid

Julgransmatta

Med en julgransmatta under julgranen gör du den ännu lite pampigare samtidigt som du skyddar golvet från repor och hindrar granbarren från att spridas till hemmets alla vrår. Matcha julgransmattan med ditt övriga julpynt för en harmonisk helhet som förhöjer julkänslan i ditt hem. I vårt sortiment online hittar du billiga julgransmattor i olika material och mönster.

Läs mer...
Visar 2 av 2 produkter
Sida 1 / 1
Julgransmatta Svanefors Felty
svanefors_logo_sv.png
129 kr
159 kr
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Julgransmatta Star Trading Granne
star-trading-logo.jpgFinns i fler färger
fr. 399 kr
546 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Varav 2 färger:
Grön
Röd
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Hur stor julgransmatta behöver jag?

Hur stor julgransmatta du ska köpa beror på vilket som är ditt främsta syfte med mattan. Om du överväger en julgransmatta för att minimera spridningen av granbarr kan det vara en idé att införskaffa en större matta för att kunna fånga upp så många barr som möjligt. Om den primära funktionen med julgransmattan är att skydda golvet från repor räcker det däremot med en matta som nätt och jämnt täcks av julgransfoten.

Ska julgransmattan gå utanför granen?

I slutändan handlar storleken på julgransmattan om tycke och smak. Detta framförallt om den fyller en praktisk eller dekorativ funktion, eller kanske båda. Med en hög julklappar under granen bidrar en stor och mjuk julgransmatta till en mer ombonad känsla än om klapparna vilar direkt på golvet. För många är julgransmattan en viktig inredningsdetalj för att julens kanske ståtligaste prydnad – julgranen – ska kännas helt komplett.