Fårskinn & fårfäll

Filtrera

339kr
1999kr
339
339
1999
1999

Visa endast kampanjartiklar

(2)

arkiio

(5)

hillerstorp

(2)

inhouse

(2)

mogihome

(1)

Endast snabbleverans

(10)

Sortera

10 Produkter

Du har sett alla 10 produkter

Ett fårskinn är en klassisk inredningsdetalj som passar fint i alla olika bostäder. Det är till exempel vanligt att se det utplacerat i hem som följer den klassiska skandinaviska inredningsstilen, men även i moderna hem passar den perfekt. Med ett fårskinn kan man skapa en jordnära stil och en varm atmosfär som passar i vårt kalla klimat. Eftersom det är en naturlig produkt är varje fäll dessutom unik. Här på Bygghemma kan du köpa ett fårskinn billigt som garanterat håller hög kvalitet. Placera det i en fåtölj, framför eldstaden eller som en matta var du än vill skapa en exklusiv men samtidigt naturlig känsla.

Ett fårskinn håller länge vid rätt skötsel

Ett fårskinn är en produkt som kommer att hålla länge om det tas om hand på rätt sätt och det är inte särskilt svårt att ta hand om fårskinn av bra kvalitet. Man behöver till exempel nästan aldrig tvätta det eftersom det har naturligt smutsavvisande egenskaper. Det brukar räcka att lufta och vädra det med jämna mellanrum. Passa på att göra det när det är hög luftfuktighet ute så blir fårskinnet fräscht och som nytt igen. Måste man rengöra det brukar man kunna göra det i ljummet vatten med mild tvål eller med ett tvättmedel som är tillverkat för just fårskinn. Det går även att borsta fårskinnet med en mjuk borste för att återföra dess vackra glans och lyster.

En helt naturlig produkt

Om du värdesätter naturliga material som är lättskötta och ger en jordnära känsla till hemmet ska du inte missa våra billiga fårskinn. Eftersom fårskinn går att hitta i ljusa, neutrala och mörka nyanser är det enkelt att hitta just det fårskinn som du kommer att förälska dig i. Investera i en helt naturlig produkt som har en garanterat lång livslängd.