Gardinupphängning

Filtrera

28 kr

134 kr

28
28
134
134

miller`s

(3)

Endast snabbleverans

(3)

Sortera

3 Produkter

Du har sett alla 3 produkter

Vackra gardiner gör mycket för såväl akustiken i ett hem, som för den personliga touchen i inredningen. En bra gardinupphängning är viktigt för att dels få gardinerna på plats, men också för att få till ett snyggt fall på tyget. Här på Bygghemma.se hittar du ett par olika alternativ för snygg, praktisk och enkel gardinupphängning.

Hur högt upp bör gardiner hängas?

Vilken höjd som passar bäst att hänga gardinerna på beror lite på vilken typ av fönster de ska hänga vid, hur högt det är i tak och naturligtvis också vilken modell det är på gardinerna. Har du lite mindre fönster och vill ha en enkel gardinkappa, kan det t ex vara en bra idé att hänga den lite högre upp för att inte hindra ljusinsläppet alltför mycket. Vill du skapa en illusion av att det är högt i tak, är ett bra knep att välja långa gardinlängder och hänga dem högt upp, gärna ända uppe vid taket.

Vilka alternativ finns för gardinupphängning?

En enkel gardinstång är det absolut vanligaste att använda för gardinupphängning, antingen med krokar eller utan. En tunn vajer kan också vara ett alternativ om man vill ha en så osynlig upphängningsanordning som möjligt. En del föredrar en gardinstång i trä som syns ordentligt och blir en detalj i inredningen, medan andra vill ha något mindre och diskretare.

Kan jag köpa gardinstänger på nätet?

Absolut. I vårt sortiment finns prisvärda och smidiga tillbehör för gardinupphängning, i stilren design som passar till det mesta. Hos oss är det dessutom alltid billigt, bekvämt och tryggt att handla online.