Gardiner

Pris
409
409
559
559
Längd (cm)
200
200
245
245
Varumärke
Utförande

Julgardiner

Öka julkänslan i hemmet genom att byta ut dina traditionella gardiner mot ett par säsongsenliga julgardiner. Det är ett enkelt sätt att förändra hemmet och byta ut känslan av vardag mot den pirriga och förväntansfulla julstämningen. Online hos oss hittar du dekorativa jultextilier i form av både kanalkappor och multibandsgardiner. Välj mellan motiv i både modernt och gammaldags stuk. Det är de små detaljerna som gör skillnad. Unna dig därför ett par nya julgardiner i år.

Läs mer...
Visar 3 av 3 produkter
Sida 1 / 1
Levereras inom 5-10 vardagar
Finns i flera varianter.
Varav 2 färger:
Vit
Grå
Gå till produkt
Gardinkappa Svanefors Domherren
svanefors_logo_sv.png
409 kr
489 kr
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 5-10 vardagar
Finns i flera varianter.
Varav 2 färger:
Röd
Grå
Gå till produkt
Sida 1 / 1

När sätter man upp julgardiner?

Precis som med övrigt julpynt, råder det delade meningar om när man ska hänga upp julgardinerna. Många börjar med att plocka fram enklare julpynt lagom till första advent, för att sedan gå loss med tomtar och julbockar när julafton är precis runt hörnet. Om du är ivrig och vill förlänga julkänslan genom att börja tidigt, är ett tips att köpa ett par relativt neutrala julgardiner som passar hela vinterhalvåret.

Finns det specifika gardiner för julen?

Hos oss på Bygghemma hittar du både gardiner med traditionella julmotiv såsom stjärnor och tomtar. Men också gardiner som inte är lika explicit förknippade med julsäsongen, men som ändå bidrar till en mysig och ombonad vinterkänsla. Välj gardiner efter vad du vill att ditt hem ska uttrycka. I vårt sortiment hittar du många billiga varianter av julgardiner.