Kökshanddukar | Mer än en handduk

Filtrera

79 kr

449 kr

79
79
449
449

Grön

(4)

Grå

(2)

Röd

(3)

Beige

(1)

Blå

(1)

Brun

(1)

Lila

(1)

Orange

(1)

Rosa

(1)

big green egg

(1)

blomus

(1)

svanefors

(4)

Endast snabbleverans

(1)

Sortera

6 Produkter

Du har sett alla 6 produkter

Något det sällan går att få för mycket av är kökshanddukar. De flesta använder kökshandduken många, många gånger varje dag. Dessutom vill man helst ha kökshanddukar för olika ändamål. En för att torka disken, kanske olika beroende på vad man ska torka och sedan helst en helt separat för att torka händerna. Kökshanddukar är också mer än en handduk, det är en prydnad och många gånger hänger den helt öppet.

Går det att tvätta alla kökshanddukar i 60 grader?

Nej, alla kökshanddukar går inte att tvätta i 60 grader. Det är därför en bra idé att välja en tåligare kökshandduk om du vet att den ska användas där den blir rejält fläckig. En kökshandduk för att torka glas och ren disk behöver sällan tvättas i 60 grader.

Finns det kökshanddukar i olika material?

Ja, det finns kökshanddukar i olika material och det är lätt att hitta en för varje användningsområde. Till att torka händerna kan en vacker kökshandduk i frotté vara det bästa alternativet och till att torka glas är det en fördel att välja en kökshandduk som inte luddar. Det går att köpa kökshanddukar till ett billigt pris online på Bygghemma.se så du kan matcha och blanda precis som du vill.