Filtrera

39 kr

2 299 kr

39
39
2299
2299

Endast snabbleverans

(24)

big green egg

(1)

blomus

(2)

bosign

(2)

broil king

(2)

eva solo

(1)

horredsmattan

(2)

lotusgrill

(2)

muurikka

(1)

projob

(10)

scandy garden

(1)

stala

(1)

svanefors

(22)

weber

(2)

Sortera

49 Produkter

Du har sett 36 av 49 produkter
1 av 2

Dags att införskaffa nya textilier till köket? Kökstextilier är inte bara snygga detaljer i ditt kök, de är dessutom praktiska verktyg som kommer väl till hands i kökets alla moment. Upptäck Bygghemmas prisvärda sortiment av fina kökstextilier online. Här finns kökstextilier för alla ändamål, såväl kökshanddukar och bordsdukar som förkläden och grytlappar.

Vad kan jag behöva för kökstextilier?

Det finns vissa kökstextilier som är givna inslag i köket. Grytlappar och grytvantar behövs för att kunna hantera varma kastruller utan att bränna sig. Glöm inte heller kökshanddukarna för att torka porslin. Något annat som du kan behövas är ett snyggt och praktiskt förkläde som skyddar mot oönskade fläckar på kläder. Sist men inte minst vill vi tipsa om att spana in våra fina dukar och tygservetter som kan snygga till dukningen.

Vad ska jag tänka på när jag köper kökstextilier?

När du ska köpa nya kökstextilier finns det en del val att göra. Tänk på att materialet ska vara av bra och slitstark kvalitet. När det till exempel kommer till grytlappar är det viktigt att materialet är värmetåligt. Samtidigt ska du inte behöva kompromissa gällande stil. Låt kökstextilierna vara en snygg inredningsdetalj, matcha färger och stilar efter din smak. Hos Bygghemma hittar du snygga textilier av bästa kvalitet till ditt kök.