Tygservetter | En vacker detalj

Sätta sig vid ett vackert dukat bord förhöjer vilken måltid som helst. Det gäller för vardagsmiddagen som den mer festliga sammankomster. Servetter är en detalj som gör dukningen lite extra trevlig. En speciellt vacker detalj är tygservetter, de är inte bara lite extra lyxiga utan de går att använda igen och igen. Hos oss på Bygghemma.se kan du köpa vackra och hållbara tygservetter till billiga priser online, det ska vara enkelt att handla hos oss.

Läs mer...
Visar 0 av 0 produkter

Hittade tyvärr inga produkter som matchade ditt urval.

Varför ska man välja tygservetter?

Tygservetter går att använda om och om igen till skillnad mot pappersservetter. Det sparar både miljön och pengar. Dessutom så ger tygservetter en liten lyxigare känsla, precis som på restaurang.

Går det att tvätta tygservetter i höga temperaturer?

Inte alla tygservetter går att tvätta i temperaturer över 40 grader. Det är viktigt att följa tvättinstruktionerna för att tygservetter ska hålla färg och form. Blir tygservetter rejält fläckiga låt de ligga lite i vatten med skonsamt tvättmedel så blir de rena även vid låga temperaturer.

Blir det dyrare med tygservetter?

Tygservetter är per stycken vanligen lite dyrare än pappersservetter men då de går att använda om och om igen vilket sparar pengar i längden. Dessutom är det bättre för miljön.