Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Hallmatta & gångmatta

Filtrera

219kr
6135kr
40cm
450cm

arkiio

(1)

d-sign

(1)

flair rugs

(5)

horredsmattan

(23)

inhouse group

(8)

km carpets

(2)

50cm
200cm

Grå

(25)

Blå

(22)

Svart

(12)

Grön

(22)

Beige

(21)

Röd

(13)

Gul

(10)

Vit

(3)

Orange

(6)

Brun

(5)

Rosa

(12)

Turkos

(2)

Lila

(6)

Silver

(2)

Flerfärgad

(4)

Trä/natur

(1)

Endast snabbleverans

(35)

Sortera

40 Produkter

Du har sett 36 av 40 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Varför ska jag ha hallmatta & gångmatta?
Ska jag välja en hallmatta eller gångmatta?
Vilka fördelar har en gångmatta & hallmatta?

Populära filtreringar

Hallmattor i olika material & utföranden

Att inreda ett hem är en konst och den konsten kan även du bemästra. Gångmattor är ofta ett sådant objekt inom inredning som kan göra ditt hem lyxigt, snyggt och ombonat. Förutom att dessa gångmattor kan vara ett utmärkt estetiskt tillägg i ditt hem, kan de också skydda dina golv. Gångmattor är slitstarka och följer du tillverkarens skötselråd kan den gångmatta du väljer hålla sig ren och fräsch genom åren. Det är ju en textil och därför bör du läsa instruktionerna för hur du kan hålla din gångmatta snygg. Köp hallmattor online och få ett betydligt snyggare hem med enkla medel.

Snygg & välkomnande hallmatta

Vad är det första dina gäster ser när de kommer till dig om inte hallen? Att ha en snygg, tålig och elegant gångmatta, som smälter in i inredningen kan ge den där extra välkomnande känslan. Detta ska självklart även få dig att känna dig hemma när du öppnar dörren. En maskinvävd matta med gummerad baksida kan skapa den stabiliteten mattan behöver och ge dig säkerheten att kunna gå på den. Det ska inte heller behöva kännas supertråkig att hålla gångmattan ren, utan det ska vara en lättsam del av städningen. I och med att den är tillverkad av textil behöver inte mattan tvättas så ofta. Läs på och följ skötselråden från tillverkare och du kommer att ha en snygg och elegant gångmatta länge.

Eleganta gångmattor

Bind ihop din inredning hemma med en snygg gångmatta. Få den där extra snygga och eleganta känslan varje gång du kommer hem. Få komplimanger av dina gäster när de kommer hem till dig och frågar var du hittade mattan. Då kan du berätta att det finns många gångmattor online. Det gäller bara att hitta den som passar och smälter in i hemmets vackra miljö och som kan höja den eleganta känslan i hemmet.