Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Mattor

Trasmattor | Högkvalitativa trasmattor

Filtrera

259kr
5999kr
259
259
5999
5999

Visa utvalda artiklar

(5)

Visa enbart nyheter

(3)

90cm
330cm
90
90
330
330

arkiio

(12)

house doctor

(3)

inhouse group

(9)

Grå

(9)

Blå

(8)

Beige

(3)

Flerfärgad

(2)

Orange

(1)

Grön

(5)

Svart

(7)

Vit

(5)

Brun

(2)

Lila

(2)

Trä/natur

(1)

60cm
240cm
60
60
240
240

Endast snabbleverans

(18)

Sortera

24 Produkter

Du har sett alla 24 produkter

Vanliga frågor om

Var passar det att lägga en trasmatta?
Vilka färger på trasmattor erbjuder Bygghemma?
Hur tar jag hand om min trasmatta?

I varje hem är det både vackert och funktionellt att ha mattor. De gör att golvet inte känns lika kallt att gå på, samtidigt som de skyddar golvytan mot repor och andra skador. Med rätt matta i rätt rum blir rummet en fröjd att vistas i. Hos oss kan du hitta billiga trasmattor som både är slitstarka och sköna. När man använder trasmattor får man dessutom ett naturligt mönster i rummet tack vare hur mattorna är tillverkade. Trasmattor har varit populära i flera årtionden, tack vare de praktiska egenskaper mattan kommer med. Vill man ha ett personligt utseende i sitt hem är en trasmatta ett säkert val.

Hur man använder en trasmatta

Innan man bestämmer sig för vilken trasmatta man vill ha är det bra att mäta upp rummet där den skall vara. När man gör det är det också enklare att avgöra hur stor mattan behöver vara. Den här typen av mattor passar både i kök, hall och vardagsrum. En mindre trasmatta kan man med fördel ha i badrummet. Det är bra att med jämna mellanrum vända på mattan så den slits jämnt. På det sättet optimerar man samtidigt dess livslängd och ser till att den kommer hålla länge. Ibland kan mattan behöva tvättas, när det händer skall man tvätta den enligt tvättråden som är specifika för varje modell. Ofta räcker det med att dammsuga mattan på regelbunden basis.

Beställ hem dina trasmattor

Hos oss på Bygghemma beställer du enkelt dina trasmattor online. När du gör ditt köp på nätet kan du snabbt jämföra olika produkter mot varandra, något som sparar dig tid istället för om du skall leta efter det du behöver i en butik. Har du några frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst som gärna hjälper dig på alla sätt och vis.