Trasmatta

Filtrera

229 kr

4 529 kr

229
229
4529
4529

Visa endast kampanjartiklar

(1)

140 cm

300 cm

140
140
300
300

arkiio

(8)

inhouse

(1)

svanefors

(4)

Svart

(4)

Blå

(7)

Beige

(3)

Grå

(1)

Lila

(3)

Grön

(3)

Flerfärgad

(2)

Brun

(1)

Gul

(1)

Vit

(1)

70 cm

200 cm

70
70
200
200

Sortera

13 Produkter

Du har sett alla 13 produkter

I varje hem är det både vackert och funktionellt att ha mattor. De gör att golvet inte känns lika kallt att gå på, samtidigt som de skyddar golvytan mot repor och andra skador. Med rätt matta i rätt rum blir rummet en fröjd att vistas i. Hos oss kan du hitta billiga trasmattor som både är slitstarka och sköna. När man använder trasmattor får man dessutom ett naturligt mönster i rummet tack vare hur mattorna är tillverkade. Trasmattor har varit populära i flera årtionden, tack vare de praktiska egenskaper mattan kommer med. Vill man ha ett personligt utseende i sitt hem är en trasmatta ett säkert val.

Hur man använder en trasmatta

Innan man bestämmer sig för vilken trasmatta man vill ha är det bra att mäta upp rummet där den skall vara. När man gör det är det också enklare att avgöra hur stor mattan behöver vara. Den här typen av mattor passar både i kök, hall och vardagsrum. En mindre trasmatta kan man med fördel ha i badrummet. Det är bra att med jämna mellanrum vända på mattan så den slits jämnt. På det sättet optimerar man samtidigt dess livslängd och ser till att den kommer hålla länge. Ibland kan mattan behöva tvättas, när det händer skall man tvätta den enligt tvättråden som är specifika för varje modell. Ofta räcker det med att dammsuga mattan på regelbunden basis.

Beställ hem dina trasmattor

Hos oss på bygghemma.se beställer du enkelt dina trasmattor online. När du gör ditt köp på nätet kan du snabbt jämföra olika produkter mot varandra, något som sparar dig tid istället för om du skall leta efter det du behöver i en butik. Har du några frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst som gärna hjälper dig på alla sätt och vis.