Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Sängkläder

Täcke

Filtrera

169kr
2701.3kr
169
169
2701.3
2702

Visa utvalda artiklar

(12)

Visa enbart nyheter

(7)

61cm
240cm
61
61
240
240

aba skol

(1)

beckasin

(11)

borganäs of sweden

(12)

coolest

(2)

cura of sweden

(1)

gripsholm

(3)

lykke

(2)

noble house

(1)

polar night

(5)

scandinavian choice

(2)

swedish posture

(3)

Syntettäcke

(8)

Tyngdtäcke

(26)

Täcke

(8)

13cm
220cm
13
13
220
220

Sortera

43 Produkter

Täcke & Kudde Scandinavian Choice Dolita

Leveranstid 3-4 veckor

Täcke & Kudde Scandinavian Choice Lavendo

Leveranstid 8-10 veckor

Du har sett 36 av 43 produkter
1 av 2

Populära filtreringar

En god natts sömn är viktigt för att vi skall fungera optimalt under dagen. Störs nattsömnen kommer det energibristen snabbt göra sig påmind. Det finns flera saker man kan göra för att ge sig de bästa förutsättningarna för att kunna sova gott. En faktor som påverkar sömnen är om man har ett ett behagligt täcke. Det skall värma tillräckligt, men får inte göra att man blir för varm. Hos oss på bygghemma.se kan du köpa täcke som håller en hög kvalitet. Med rätt täcke blir det en fröjd att krypa ner i sängen på kvällarna, och du är garanterad en hög bekvämlighet.

Hur man väljer rätt täcke

När man skall välja produkt är det bra att börja med att fundera över hur varmt eller kallt det skall vara. Tjockare modeller värmer mer än tunnare. En annan sak som är viktig att tänka på är vilket material skall vara gjort av. En fyllning med dun ger ett luftigare täcke, medan en syntetisk fyllning inte andas på samma sätt. Det finns modeller i olika storlekar, de vanligaste är att det antingen är ett enkelt eller ett dubbelt täcke. Med jämna mellanrum skall man tvätta sitt täcke för att det skall hålla så länge som möjligt. Beroende på hur det är tillverkat tvättar man det på olika sätt. Därför skall man alltid följa de tillhörande tvättråden.

Sov gott om natten med täcken från oss

Hos oss på bygghemma.se kan du hitta ett täcke billigt som gör att sängen blir din nya favoritplats. Du kommer sova mycket bättre och vakna utvilad med rätt modell. De produkter vi har i vårt sortiment håller alla en hög kvalitet och kommer från erkända tillverkare. Behöver du hjälp eller råd innan du bestämmer dig kan du alltid kontakta vår kundtjänst som gärna hjälper till.