Gullranka På Mosstock 120 cm

Gullranka På Mosstock 120 cm
Gullranka På Mosstock 120 cm
Rek. pris  995 kr
925 kr

Delbetala från 55 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fraktkostnad beräknas i varukorgen.

Beskrivning

Gullranka På Mosstock 120 cm slingrar sina långa rankor kring allt den kommer åt och skänker skön grönska till mörka hörn. Den placeras med fördel med stöd av spaljé, gärna i naturmaterial som bambu eller jute, eller binds upp efterhand som den växer till den form som önskas. I mörka lägen håller sig bladen mörkt gröna, men kan bli strimmiga efter hand som den letar sig mot ljuset. Plantan trivs varmt och fuktigt. Detta löser man bäst med självvattnande krukor eller andra anordningar som håller jämn fuktighet. Gullrankan har hög avdunstningsgrad och minskar halten av gifter i inomhusluften. Den är lättskött och snabbväxande, det vill säga en bra växt för den som inte spenderar så mycket tid på sina växter, men ändå vill ha gröna inslag i hemmet.
Övrigt
- På mosstock
- Bevattning: medel, sparsamt på vintern
- Näring: 1 gång/vecka vår-höst

För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material.

Vi levererar dina krukväxter snyggt förpackat i separata lådor till närmsta utlämningsställe eller direkt till ditt kontor/arbetsplats med tempererade transporter. Växter förbättrar din inomhusmiljö både visuellt och som luftrenare. Växterna går direkt från odlaren hem till dig direkt. Du slipper jord i bilen och tid i affären. Njut av en bättre inomhusmiljö med kvalitétsväxter!

Egenskaper

Varumärke@Plant
Art.Nr.GTG40182
Leveranshöjd120-130 cm
Krukstorlek25-27 cm
LägeHalvskugga-ljust
TypGullranka
Latinskt NamnEpipremnum pinnatum, mosspole