Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Dekorfönster & dörrfönster

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vill man skapa en snygg effekt i inredningen samtidigt som man ökar ljusinsläppet är ett dekorfönster praktiskt att använda. Det är helt enkelt ett fönster som har designats för att vara så dekorativt som möjligt när det kommer till formen.

Hitta en form som passar dig

Ett dekorfönster kan se ut på många olika sätt. Det kan exempelvis vara runt, halvmåneformat, diamantformat eller avlångt. Det vanligaste är att denna typ av fönster är ganska små i storleken eftersom de är menade att användas just som ett dekorativt inslag i inredningen. En del av dessa fönster går att öppna, medan andra saknar öppningsmekanism.

Om du är händig med såg och tumstock kan du antingen såga upp det utrymme där fönstret ska sättas in, men i många fall är det lättare att låta en fackman ta hand om arbetet. I den här kategorin kan du hitta olika dekorfönster som definitivt skapar ett intressant blickfång i hemmet.