Fönsterbänkskonsol

Filtrera

25 kr

39 kr

25
25
39
39

miller`s

(5)

100 mm

180 mm

100
100
180
180

Endast snabbleverans

(5)

Sortera

5 Produkter

Du har sett alla 5 produkter

Hos oss på Bygghemma kan du lätt beställa konsoler till dina fönsterbrädor. Vi förser dig med olika typer av hållare och visar hur du kan montera din fönsterbräda på ett lätt sätt. Beställ dina produkter enklast och smidigast online, så slipper du gå längre än till ditt närmaste utlämningsställe.

Hur används konsoler?

Konsoler används parvis och enskilt för att hålla uppe och stödja fönsterbänken. Deras uppgift är att hålla fast fönsterbänken och på så vis säkra hela anordningen. Till och med när den tyngs ner av lite tyngre föremål som krukväxter eller prydnadsföremål. Våra konsoler är därför hållbara och säkra när de monteras rätt.

Vilken slags fönsterbänkskonsol ska man välja?

För att kunna montera din fönsterbräda behöver du ta reda på vilken av konsolerna som passar till den modellen av fönsterbräda du valt och i vilket material den är. Nästa detalj som du bör tänka på är var konsolen ska placeras och om det till exempel är ett element i vägen.

Hur monteras en fönsterbräda?

Markera var fästena ska sättas fast i väggen och börja därefter skruva fast den på undersidan av fönsterbrädan. Detta efter att du mätt ut och markerat samma avstånd även där. Därefter skruvar eller borrar du fast konsolerna i väggen. Hos oss är det billigt att bli sin egen lyckas smed.