Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Fönsterbräda

Filtrera

38kr
869kr

Visa sänkt pris

(4)

Visa kampanj

(2)

100mm
2400mm

leif arvidsson

(10)

lundbergs

(8)

miller`s

(4)

Vit

(5)

Obehandlad Furu

(1)

Endast snabbleverans

(14)

Sortera

22 Produkter

Du har sett alla 22 produkter

Vanliga frågor om

Vad är fördelarna med att ha en fönsterbräda?
Var kan jag sätta upp min fönsterbräda?
Hur ska mina fönsterbrädor se ut?
Vilket material ska jag välja på fönsterbrädor?

Vackra fönsterbräden för hemmet

Att dekorera sina fönster är en härlig tradition som finns i Sverige. Det gör att våra hem ser inbjudande ut även från utsidan. Lite som att ge de som passerar ett smakprov av ditt hem och vad som finns bakom väggarna. Att köpa fönsterbräda är därför nästan ett måste för att ge hemmet ett ombonat och inbjudande utseende. Rejäla fönsterbrädor rymmer både lampor, växter och annat som du gillar och vill visa upp. En annan fördel med fönsterbrädorna när du dekorerat dem med dina växter och föremål är att de kan minska insynen till ditt hem och ändå släppa genom det välbehövliga ljuset.

Konsten att välja rätt fönsterbräda

Att välja rätt fönsterbräda behöver inte vara svårt men det finns vissa saker att ha i åtanke. Det första du ska ta hänsyn till när du ska köpa fönsterbrädor är att de uttrycker din personliga smak, det finns nämligen flera olika material och färger att välja bland. En annan viktig sak är hur gammalt ditt hem och dina fönster är. Gamla fönster är nämligen inte lika täta som nytillverkade och det kan resultera i kallras om fönsterbrädan är för tät och inte släpper igenom värmen från elementet. Har dina fönster ofta imma och kondens under vintern är det ett tecken på att värmecirkulationen i rummet är fel. Det kan avhjälpas med nya fönsterbrädor med skåror eller ventilationshål som släpper igenom värmen och motverkar kallraset. Fönsterbrädor kan därför ofta köpas tillsammans med elementskydd vilket ger en enhetlig interiör i rummet.

Lättskötta och fina fönsterbrädor

Bra fönsterbrädor är lättskötta, tåliga och fina. Hos oss på bygghemma.se hittar du din fönsterbräda online och vi hjälper dig gärna om du har några frågor angående ditt val. Vi har ett stort utbud med fönsterbrädor i flera olika storlekar som passar olika fönstertyper. Dessutom hittar du både konsuler, elementskydd och de verktyg som behövs för att montera upp fönsterbrädorna. Vi har även väldigt fina fönsterdekorationer i vårt sortiment.