Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bordsben Dolle Paso

Bordsben Dolle
Paso

fr.62 kr

Se priset!

Välj Färg
Välj Längd
Lagervara  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 199 kr

Eventuell exp.avgift som beräknas på varukorgen kan tillkomma.

Bordsben Dolle Paso är robusta och har en klassisk design som passar in i alla moderna hem. Bordsbenet är tillverkat av pulverlackerat stål och kan bära upp till 300 kg i par om 4.
Varumärke

Beskrivning

Bordsben Dolle Paso är robusta och har en klassisk design som passar in i alla moderna hem. Bordsbenet är tillverkat av pulverlackerat stål och kan bära upp till 300 kg i par om 4.
Bordsbenet med en diameter på 6 cm har en klassisk rund form och en tidlös look som aldrig går ur modet. Paso är tillverkad i stål och har en pulverlackerad yta som gör det enkelt att underhålla bordsbenet. Ett enda bordsben håller för upp till 75 kg, och en sats med fyra bordsben kan därför hålla för upp till 300 kg, vilket ger solid stabilitet till alla bordsskivor.

Du kan fritt välja bordsskiva, då Dolles allsidiga Paso-bordsben kan kombineras med olika typer av bordsskivor och bordsskivor i olika tjocklekar – använd exempelvis bordsbenet till ditt skrivbord på hemmakontoret eller som en del av ditt matbord i köket. Fördelen med Dolles urval av bordsben är att du kan designa ditt bord precis som du vill.

Enkel montering
Ett Paso-bordsben är också enkel att montera med hjälp av monteringsplattan ansluten till benet. Allt du behöver göra är att helt enkelt skruva fast monteringsplattan på din önskade bordsskiva. Paso kommer med justerbara fötter som kan kompensera för ett ojämnt golv.

Egenskaper

VarumärkeDolle
Art.Nr.3100824-0000D
FärgKrom, Nickel, Stål, Svart, Vit
MaterialMetall, Rostfritt stål
TypBordsben
SerieTablelegs
Diameter60 mm
Längd190, 710, 870, 1150 mm