Bordsben

Filtrera

33kr
3659kr
33
33
3659
3659

beslag design

(3)

habo

(6)

miller`s

(2)

struktur

(4)

Stål

(4)

Svart

(4)

Vit

(1)

Silver

(6)

Krom

(1)

Bordsben

(11)

Endast snabbleverans

(16)

Sortera

15 Produkter

Du har sett alla 15 produkter

Ibland vill man ge sitt matbord, arbetsbord eller soffbord ett nytt utseende. Det kan man enkelt göra genom att byta ut benen på bordet. Ett bord som varit i användning ett tag blir också ofta slitet på benen, vilket både ger ett nedgånget intryck samtidigt som bordet blir ostadigt och tappar sin funktion. Med nya ben får man en bättre stabilitet på ett gammalt bord, och kan på så sätt förlänga livslängden ytterligare. Oberoende av om du vill förändra utseendet på ett bord du äger eller behöver byta ut ett söndrigt ben kan du enkelt köpa bordsben online hos oss på bygghemma.se

Att tänka på när du väljer bordsben

När man skall välja bordsben finns det några faktorer man behöver tänka på. Det första är vilken höjd benen bör ha. Väljer man att byta ut bara några av bordsbenen är det viktigt att se till att de nya har samma höjd som de gamla så man inte får ett bord som står snett. Andra saker som är värda att ta i beaktande är hur de tidigare benen fästs på bordet. Det är viktigt att se till att fästet på de nya benen passar in i det gamla. Vilket material och utförande man vill ha på benen är främst en smaksak och en faktor man får avgöra utgående från användningsområde.

Byt till nya bordsben

Hos oss på bygghemma.se kan du köpa billiga bordsben. Har du några som helst frågor är du varmt välkomna att kontakta vår kunniga kundservice som gärna hjälper till både innan och efter ett köp. Vi kan erbjuda våra kunder ett stort sortiment med många kända varumärken till bra priser. Med mångårig erfarenhet i branschen är vi på bygghemma.se ett pålitligt alternativ oavsett vad du behöver till ditt hem.