Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bordsben Dolle Spider

Bordsben Dolle
Spider

fr. 199 kr
Välj Höjd
Lagervara  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 199 kr

Eventuell exp.avgift som beräknas på varukorgen kan tillkomma.

Bordsben Dolle Spider har en elegant design som passar in i alla moderna hem. Bordsbenet är tillverkat av pulverlackerat stål och kan bära upp till 200 kg per par om 4.
Varumärke

Beskrivning

Bordsben Dolle Spider har en elegant design som passar in i alla moderna hem. Bordsbenet är tillverkat av pulverlackerat stål och kan bära upp till 200 kg per par om 4.
Bordsbenet har en trendig hårnålsdesign som påminner om långa spindelben, och denna enkla, eleganta look ger en snygg, elegant designfinish. Spider är tillverkad av stål och har en pulverlackerad yta som gör det enkelt att underhålla bordsbenet. Ett enda bordsben håller för upp till 50 kg, och en sats med fyra bordsben kan därför hålla för upp till 200 kg, vilket ger stabilitet till alla bordsskivor.

Du kan fritt välja bordsskiva, eftersom Dolles spider-bordsben kan kombineras med bordsskivor i olika tjocklekar – använd till exempel bordsbenet till ditt skrivbord på hemmakontoret eller som en elegant del av ditt matbord i köket. Fördelen med Dolles urval av bordsben är att du kan designa ditt bord precis som du vill.

Enkel montering
Ett Spider-bordsben är också enkel att montera med hjälp av monteringsplattan ansluten till benet. Allt du behöver göra är att helt enkelt skruva fast monteringsplattan på din önskade bordsskiva. Skruvar ingår inte, men skruvhålen mäter vardera 6 mm.

Egenskaper

VarumärkeDolle
Art.Nr.3100892-9400D
MaterialMetall
TypBordsben
SerieTablelegs
Höjd450, 710 mm