Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bordsben Dolle Stilt

Bordsben Dolle
Stilt

fr. 195 kr
Välj Längd
Lagervara  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 199 kr

Eventuell exp.avgift som beräknas på varukorgen kan tillkomma.

Bordsben Dolle Stilt kombinerar modern design med solid konstruktion. Bordsbenet är tillverkat av pulverlackerat stål och kan hålla för upp till 200 kg per par om 4.
Varumärke

Beskrivning

Bordsben Dolle Stilt kombinerar modern design med solid konstruktion. Bordsbenet är tillverkat av pulverlackerat stål och kan hålla för upp till 200 kg per par om 4.
Bordsbenet är tillverkat av stålrör och har en pulverlackerad yta som gör det enkelt att underhålla bordsbenet. Ett enda bordsben håller för upp till 50 kg, och en sats med fyra bordsben kan därför hålla för upp till 200 kg, vilket ger stabilitet till alla bordsskivor.

Du kan fritt välja bordsskiva, eftersom ett bordsbenet Stilt kan kombineras med bordsskivor i olika tjocklekar – använd till exempel bordsbenet till bordet på ditt kontor eller skrivbordet i barnrummet. Fördelen med Dolles urval av bordsben är att du kan designa ditt bord precis som du vill.

Monteringsplatta medföljer
Att montera ett bordsbenet Stilt är enkelt och okomplicerat, och monteringsplattan och skruvarna ingår i paketet. Monteringsplattan skruvas först fast i bordet och bordsbenet Stilt kan sedan enkelt vridas på monteringsplattan. För ojämna golvytor rekommenderar Dolle deras justerbara liftit-fötter som gör att du fritt kan justera höjden på de enskilda bordsbenen. Observera dock att Dolles liftit-fötter minskar bärförmågan till 10 kg per bordsben.

Egenskaper

VarumärkeDolle
Art.Nr.3100882-0400D
FärgNickel
MaterialMetall
TypBordsben
SerieTablelegs
Djup50 mm
Bredd50 mm
Längd710, 870 mm