Gungstol

Filtrera

1 595 kr

3 295 kr

1595
1595
3295
3295

comfort garden

(3)

in living

(2)

Sortera

5 Produkter

Du har sett alla 5 produkter

Gungstolen har inte blivit omodern, tvärtom släpps det nya modeller år efter år. Gungstolen har en lång historia, som sträcker sig från 1700-talet fram till idag. I början så utvecklades gungstolen som en utomhusmöbel men efter hand insåg man att man vill njuta året om. Idag är gungstolen inte lika vanlig men fortsätter utvecklas. Hos oss på Bygghemma.se kan du hitta din perfekta gungstol som du köper online till billigt pris.

Varför ska man köpa en gungstol?

Gungstolar är inte bara sköna, de har en avslappnande effekt och används därför inom bland annat äldreomsorgen för att äldre ska slappna av. Idag när allt fler känner sig stressade är gungstolen ett perfekt sätt att hitta en stunds lugn och ro.

Hur väljer man rätt gungstol?

Det finns gungstolar i olika design, det kan vara den mer traditionella med högt ryggstöd eller mer modern utformning. Därför går det att hitta en som passar in i hemmets stil, en del gungstolar går också att ha utomhus så man kan njuta av en avslappnande stund i friska luften.

Sitter man bekvämt i en gungstol?

Det gör man, den som ammar eller har barn brukar uppskatta just komforten. Här kan man slappna av tillsammans och barnet somnar lättare.